Liga IV

„Lupu” Bârlogeanu a „muşcat” decisiv la Popeşti

AS 2009 POPEŞTI – MINERUL BERBEŞTI 0-1

AS 2009 Popeşti a pierdut la limită duelul cu Minerul Berbeşti, cu scorul de 1-0, iar antrenorul-jucător Cătălin Sima spune că scorul putea fi chiar favorabil echipei sale, care a fost foarte aproape să producă o surpriză de proporţii şi să acumuleze primele puncte din acest sezon. Pentru a treia oară în actualul sezon, Sima a trecut din nou între buturi – s-a mai întâmplat acest lucru şi în partidele cu Hidroelectra, din etapa I (scor: 1-11) şi Minerul Ocnele Mari, din etapa a X-a (scor: 0-3) – reuşind să stăvilească aproape toate acţiunile ofensive ale „ortacilor” coordonaţi de pe margine de Petrişor Grigore. „De această dată, l-am trimis pe portarul obişnuit al echipei, Radu Pripas, în atac, iar eu am trecut între buturi, deoarece am simţit că am putea obţine un rezultat pozitiv”, ne-a spus Sima. Chiar dacă nu au câştigat vreun punct, popeştenii tot pot fi mândri, deoarece a fost primul mecidin actualul campionat în care au încasat doar un gol. Până acum, trupa lui Cătălin Sima a luat minim 3, totul culminând cu acel 0-14 înregistrat în deplasare, în faţa liderului Ligii a IV-a, CSM Drăgăşani.

Cătălin Sima, antrenor-jucător AS 2009 Popeşti: „Centralul Iulian Mihai a greşit de trei ori împotriva noastră”

La final, Cătălin Sima a acuzat prestaţia arbitrului de centru Iulian Mihai, despre care a spus că nu a influenţat rezultatul final, dar că totuşi a „ciupit” adesea echipa sa. „Mă bucur că am jucat de la egal la egal cu adversarii noştri. Golul l-am încasat la jumătatea reprizei secunde, însă până atunci ne-am creat şi noi vreo 3-4 ocazii. Din păcate, am fost dezavantajaţi clar de unele decizii ale arbitrului, care însă nu au influenţat scorul final. În opinia mea, au fost trei greşeli majore împotriva noastră. Mai întâi, în prima repriză, berbeştenii au beneficiat gratuit de o lovitură indirectă din interiorul careului de 16 metri, după ce fundaşul Negrea a făcut un stop pe piept, iar eu am profitat şi m-am dus să prind mingea. Până şi observatorul Pavel mi-a dat dreptate la acea fază, spunându-i centralului că trebuia să lase jocul să continue. În repriza secundă, când un adversar (n.r.: Grigoroiu) a făcut un henţ la peste 35 de metri de poartă, în situaţie de ultim apărător, iar un jucător al nostru putea să scape singur spre poarta adversă, arbitrul i-a acordat berbeşteanului doar galben, deşi putea să-i arate chiar cartonaşul roşu. Ulterior, putea să-l elimine pe acesta, după ce a mai făcut un fault dur, Iulian Mihai a dus mâna în alergare către buzunar, dar s-a oprit când şi-a dat seama că jucătorul vizat de el mai avea unul. Sunt nemulţumit pentru faptul că, fiind o echipă care nu contează, CJA Vâlcea deleagă la meciurile noastre unii arbitri car vor să prindă experienţă”, a menţionat Sima.

Petrişor Grigore, antrenor Minerul Berbeşti: „Puteam să câştigăm şi mai clar, dar ne-am pripit la finalizare”

De partea cealaltă, Petrişor Grigore, antrenorul echipei din Berbeşti, a spus că prestaţia centralului Iulian Mihai a fost bună şi că acesta nu trebuia să elimine niciunul dintre jucătorii săi. „Pur şi simplu, mingea n-a vrut să intre în poartă. Puteam să câştigăm şi mai clar, dar ne-am pripit la finalizare, Bârlogeanu, Gârlă şi Buliman au irosit cu nonşalanţă alte ocazii clare de gol”, ne-a precizat Grigore.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button