Liga III

„Chimiştii” deţin al doilea „adevăr” din serie: +4!

Lazar Ion-Mara (1)Deşi în acest moment ocupă doar locul 7 în Seria a IV-a, FC Oltchim se remarcă în mod special dintr-un alt punct de vedere, şi anume în ierarhia „adevărului”. Graţie victoriei pe care a repurtat-o săptămâna trecută la Mătăsari, formaţia vâlceană a bifat trei puncte extrem de preţioase în deplasare şi a ajuns astfel să deţină a doua poziţie din Seria a IV-a în ceea ce priveşte „adevărul”, după liderul Jiul Rovinari, care are +7.

La acest capitol, „chimiştii” sunt mai presus chiar şi decât toate celelalte cinci echipe situate pe locurile superioare ale clasamentului, dintre care Minerul Motru are +3, iar Damila Măciuca şi Girom Albota sunt la +1.
Practic, dacă ar reuşi să treacă de Metaloglobus Bucureşti în partida restanţă (sau să primească de drept cele trei puncte la „masa verde”), chimiştii ar ajunge pe podiumul Seriei a IV-a. Cu toate acestea, antrenorul Ion Lazăr spune că singurul obiectiv al echipei rămâne salvarea de la retrogradare. „Nu ne facem iluzii în ceea ce priveşte primul loc, vrem să acumulăm cât mai puncte în tur, pentru a sta mai liniştiţi în retur”, a menţionat Lazăr.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button