Bârfe

Zvonuri (ne)bune de luat în seamă

• După portarul Laurenţiu Brănescu, un alt tânăr fotbalist vâlcean este foarte aproape să se transfere la o grupare de peste hotare. Din păcate, pentru că acesta se află sub contract cu o altă echipă din ţară, CSM Rm. Vâlcea nu va încasa niciun ban în urma acestei tranzacţii.

• Unui antrenor care e pe val la actuala sa grupare i se pregăteşte deja debarcarea. Mutarea ar urma să se producă însă abia vara viitoare, chiar dacă rezultatele pe care le va obţine în acest sezon vor fi pe măsura obiectivului trasat de patronul echipei. „Nu are valoare de a activa într-un eşalon superior, unde lucrurile se complică radical”, s-a exprimat un apropiat al formaţiei respective.

• Deşi în această vară a anunţat, printr-o decizie a Biroului Executiv, că alegerile pentru funcţiile de preşedinte şi vicepreşedinte vor avea loc tocmai în decembrie 2010, Pintilie vrea să dea o „lovitură de efect”. Din câte se pare, şeful AJF ar avea de gând să-i ia prin surprindere pe oamenii de fotbal din Vâlcea şi să organizeze alegerile chiar în această iarnă, numai că vestea oficială o va lansa doar cu puţin timp înainte, astfel încât nimeni să nu aibă prilejul să-şi facă vreo campanie şi să lovească în interesele „talibanului”.

• La o echipă de fotbal din Vâlcea, deşi patronul din acte vrea să aplice măsuri aspre pentru toţi cei care ies din vorba sa, există persoane care se opun vehement, chiar din rândul conducerii grupării respective. În condiţiile în care lucrurile merg din ce în ce mai alandala, bineînţeles că nici rezultatele echipei nu mai satisfac precum se întâmpla în trecut. Poate tocmai de aceea, se aude deja că, după doar patru luni de „mariaj”, respectivul om de afaceri ar dori să renunţe la finanţarea acestei grupări.

• Evoluţiile tot mai slabe ale unei handbaliste au început să-i cam scoată din „pepeni” pe unii spectatori, care privesc furioşi cum „favorita” aproape că înoată pe teren – dar joacă bine mersi! – în timp ce altele, mai în formă, stau doar în tribună sau „freacă” banca de rezerve. De realizări în cazul respectivei, nici că poate fi vorba, aportul în joc fiind din ce în ce mai des aproape nesemnificativ. Doar o simplă zbatere în gol!

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button