Bârfe

Zvonuri (ne)bune de luat în seamă

• Excluderea din campionat a echipei CFR Timişoara a complicat lucrurile în Seria a II-a din Liga Secundă. Practic, printre echipele care au avut cel mai mult de suferit după întocmirea unui nou clasament, care nu a mai ţinut cont de rezultatele obţinute până în prezent de bănăţeni, se află şi CSM Rm. Vâlcea. „Municipalii” au ajuns la –5 la „adevăr”, iar iarna se anunţă a fi mai rece ca niciodată. 

• Unui fotbalist cu ştate vechi de serviciu în fotbalul vâlcean, care se laudă că a trecut pe la peste 20 de echipe de-a lungul carierei sale (pe unde însă, spunem noi, nu a făcut însă prea mulţi purici!) i s-a dus deja „buhul” că în materie de femei e jalnic. Astfel, pe vremea când activa la o grupare din Vâlcea, personajul nostru s-a făcut pur şi simplu de râs după o întâlnire cu o „fetiţă” pe care a comandat-o special însuşi patronul echipei respective. Ruşinea de care tocmai am aflat e cu atât mai mare cu cât tipul chiar se crede că e mare „cocoş”: şi în fotbal, şi la femei, iar de curând şi la „zmardeală”… 

• Olteţul Bălceşti a mai făcut un pas spre excluderea din Liga a IV-a, echipa din sudul judeţului neprezentându-se nici la meciul din runda a 11-a, pe care urma să-l dispute în deplasare, la Şirineasa. Dacă ţinem cont şi de forfait-ul de la Perişani, gruparea din oraşul de unde este originar şeful LPF, Mitică Dragomir, a ajuns deja la cea de-a doua neprezentare, la următoarea urmând a spune adio fotbalului organizat sub egida AJF Vâlcea. 

• În curând, Seria a IV-a din Liga a V-a ar putea rămâne fără o altă echipă. Astfel, după Cerna Fârtăţeşti (care a renunţat după etapa a şaptea, atunci când i-au şi fost anulate toate rezultatele), şi Inter Lăpuşata este pe cale să se retragă din campionat. Mai rău de atât nici că se putea, numărul meciurilor care se vor juca într-o etapă în această serie urmând a se reduce astfel cu încă unul. Practic, dacă retragerea grupării din Lăpuşata se va produce până la urmă, într-o etapă „normală” din Seria a IV-a se vor mai desfăşura doar cinci meciuri, în timp ce alte trei echipe vor sta!

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button