Bârfe

Zvonuri (ne)bune de luat în seamă

• Se pare că la rezultatele nefaste din ultima perioadă ale Oltchim-ului (care a bifat săptămâna trecută cea de-a treia înfrângere consecutivă) au contribuit mai mulţi factori. „Cârcotaşii” afirmă că printre cauzele parcursului negativ s-ar număra şi un „puci” intern, menit a „ajuta” la înlocuirea antrenorului-jucător Dan Bărbuţ.

• Înainte de a se legitima la una dintre echipele de frunte ale Râmnicului, un portar ajuns acum la o vârstă respectabilă – a cărui valoare şi experienţă este recunoscută pretutindeni în Vâlcea – a fost foarte aproape să se lase de fotbal. S-a salvat însă la timp după ce a fost recomandat preşedintelui clubului respectiv de către un vechi antrenor din fotbalul judeţean. Din acel moment, cariera lui s-a schimbat radical, bineînţeles în bine.

• După demiterea subită a preşedintelui de la Comisia de Apel din cadrul AJF Vâlcea, în urmă cu trei săptămâni, postul a rămas vacant. Deocamdată însă, toată lumea păstrează secretul în privinţa viitorului şef, dar nu este exclus că omul care va fi instalat în fruntea acestei comisii trebuie să aibă şi sprijin politic. Că doar e la modă! Şi-n fond, prietenii ştiu de ce!

• Deoarece doreşte să-şi mobilizeze jucătorii în preajma meciurilor din campionat, un preşedinte al unei echipe din Liga a V-a intenţionează să ia o măsură inedită, dar care s-ar putea dovedi benefică pentru rezultatele grupării respective în viitor. Astfel, preşedintele în cauză – care e şi primarul localităţii unde activează echipa respectivă – vrea să instaleze la vestiare un sistem audio ultra-performant, pentru a reda la volum maxim muzica din Liga Campionilor. Astfel, speră că fotbaliştii vor avea mai mult aplomb pe teren, iar victoriile ar avea un alt gust. De Champions League, bineînţeles…

• Interesele politice pot afecta din plin sportul vâlcean în această iarnă, deşi acest lucru nu este întru totul normal. Dacă în decembrie, după alegerile prezidenţiale, PD-L nu va mai fi acolo sus, la guvernare, s-ar putea ca şi cele trei instituţii de sport din Vâlcea (Chimia, DSJ şi CSŞ) să fie „decapitate” – adică să rămână fără actualii şefi, deşi aceştia şi-au desfăşurat activitatea cât mai bine cu putinţă şi n-ar exista motive să fie demişi.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button