Bârfe

Zvonuri (ne)bune de luat în seamă

• FC Ghecon era mai interesată săptămâna trecută de rezultatul meciului dintre FC Oltchim şi FC Caracal decât de partida lor de la Piteşti. Asta pentru că, fotbaliştii lui Mazilu s-au temut de vreun eventual aranjament ce ar fi putut avea loc între chimişti şi caracaleni, cu scopul de a înfunda Gheconul şi mai mult în subsolul clasamentului. 

• Se apropie debiul local din Liga a III-a, dintre FC Oltchim şi Ghecon Lăpuşata şi toată lumea se întreabă dacă va exista sau nu un aranjament între cele două pentru binele fotbalului vâlcean. În mod normal, se zvoneşte că Ghecon ar trebui să câştige meciul, dar există şi unele voci care susţin că echipa chimistă n-a făcut niciodată concesii când a fost vorba despre salvarea unei formaţii vâlcene dintr-o anumită situaţie, aşa că nu va lăsa garda jos nici acum.

• CSR Măciuca a revenit în Liga a V-a, fiind reprimită în competiţie la doar două săptămâni distanţă după ce fusese exclusă din seria a IV-a. Se pare, însă, că oficialii acesteia au revenit la sentimente mai bune doar pentru a mai disputa încă un meci. Şi-au dorit cu ardoare să poată învinge liderul, pe Viitorul Valea Mare. Dar cum CSR nu s-a putut bucura de succes în runda de săptămâna trecută, fiind învinsă cu 4-0 pe teren propriu de trupa primarului Costel Briceag, se zvoneşte acum că formaţia din Măciuca se va retrage din nou din campionat. 

• Un antrenor vâlcean a intenţionat de curând să demisioneze după o victorie. Motivul: stresul continuu! „N-am dormit două zile înaintea unui meci. Nu ştiu dacă mai rezist în ritmul acesta. Am vrut să plec după o victorie. Altfel, la înfrângere, s-ar fi spus că sunt laş”, a precizat tehnicianul respectiv. Până la urmă, a renunţat totuşi la idee.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button