Bârfe

Zvonuri (ne)bune de luat în seamă

• La meciul pe care „mânjii” CSM-ului l-au disputat acasă cu FC Bihor, în ultima rundă a turului Ligii a II-a, s-au aflat în tribună şi doi „scouteri” ai unor echipe renumite în fotbalul juvenil, care au dorit să-i vadă la lucru pe aceşti tineri şi talentaţi fotbalişti ai Vâlcii. Grupările despre care vorbim sunt din Bucureşti: una e Sportul Studenţesc – din partea căreia a venit în Zăvoi nimeni altul decât celebrul şlefuitor de talente Dumitru Manea (tatăl pivotului Oana Manea de la echipa de handbal feminin Oltchim Rm. Vâlcea), iar a doua e Steaua. Reprezentanţii celor două echipe din Capitală au promis că vor mai veni să-i vadă la lucru pe tinerii fotbalişti vâlceni, aşa cum e normal, şi în alte meciuri, abia apoi urmând să facă şi o ofertă concretă. 

• Un primar din Vâlcea a ţinut să nege faptul că dacă Mircea Geoană nu a fost ales preşedinte al României nu îşi va mai susţine echipa în cursa pentru promovarea în Liga a IV-a. Nici nu se putea altfel, dacă e să ţinem cont de un lucru extrem de important: culoarul este cât se poate de favorabil, clasarea pe locul 1 la finele turului dând speranţe că accederea în elita fotbalului judeţene nu e decât „o simplă floare la ureche”. 

• O echipă de Liga a V-a, cu şanse mari de promovare, intenţionează să termine campionatul pe primul loc, dar nu pentru a ajunge în eşalonul superior, ci pentru a ceda locul unei formaţii dintr-o comună vecină. Jucătorii liderului sunt dispuşi să accepte această variantă întrucât astfel se va pune la punct şi o colaborare care prevede ca formaţia din comuna vecină să folosească anul viitor fotbalişti din ambele echipe. 

• Mai mulţi dintre părinţii unor tinere handbaliste s-au arătat dezamăgiţi de faptul că odraslele lor abia văd mingea la antrenamentele pe care le desfăşoară în Sala Traian. Aceste nemulţumiri survin altora de acelaşi gen, enunţate după meciurile de fotbal care au avut loc în cadrul Cupei „Gheorghe Ola”.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button