Acasă Liga III „Vulturii” au revenit pe loc de baraj! Tchassem a decis meciul de...

„Vulturii” au revenit pe loc de baraj! Tchassem a decis meciul de la Horezu

493
0

Sâmbătă, pe stadionul din Treapt, a avut loc un nou duel între cele mai bune echipe de fotbal vâlcene, din acest moment, Flacăra Horezu și Viitorul Dăești. Confruntarea a contat pentru play-off. S-a terminat favorabil „vulturilor”, care speră să încheie campionatul pe locul secund în serie pentru a juca din nou barajele pentru promovarea în eșalonul secund. Un singur gol a decis duelul din Treapt. A fost marcat pe finalul primei reprize, în minutul 43, de Franck Tchassem, care pare să fie cel mai în formă și valoros jucător din această perioadă, din tabăra celor de la Dăești. În partea secundă, „cocoșii” au pus presiune, au avut șanse de egalare, dar scorul a rămas neschimbat. Oficialii gazdelor consideră că mai echitabil ar fi fost un egal după cum s-au derulat lucrurile, cel puțin în repriza a doua.

Victoria de la Horezu, coroborată cu înfrângerea celor de la Roșiori, în fața liderei, CSM Alexandria, echipă care va termina play-off-ul pe primul loc, a readus Dăeștiul pe poziția secundă. Cristi Munteanu și compania vor avea în intermediară (marți, 2 mai) un nou meci direct cu Roșiori, pentru locul de baraj.

Referitor la partida din Treapt ar mai fi de menționat revenirea, între buturile Flacărei, a lui Rareș Sporea, după o suspendare de o etapă, dar și a altor jucători care au avut probleme medicale. Și la oaspeți, Vasile și-a ispășit pedeapsa, cele trei etape de suspendare. A evoluat în partea secundă a întâlnirii cu Flacăra.

Flacăra Horezu s-a bazat pe: Sporea – Pintilii, Buliga, Moldovan, Ivan, Precup, Mitru, Stanciu, Habet, Moise, Ad. Popa. Au mai intrat: Mirică, Niculcea, Defta.

Viitorul Dăești a mizat pe: Lungu – Pârvu, Pîrvulescu, Munteanu, Prunaru, Garcia, Njindja, Cioinac, Nicula, M. Costea, Tchassem. Au mai jucat: Vasile, Iordache, Popolan, Ghiță, Pahama.