Acasă Superliga Vasile Ilinca aşteaptă data de 15 iulie în speranţa că se va...

Vasile Ilinca aşteaptă data de 15 iulie în speranţa că se va lua o decizie favorabilă reluării activităţii în fotbalul amator

210
0

Cozia Călimăneşti are câteva săptămâni de când şi-a reluat pregătirile. Nu în condiţii normale, ci respectând măsurile impuse de autorităţi. Antrenamentele s-au desfăşurat pe platoul de la Malul Alb.

”Băieţii vin la pregătire. Fac antrenamente pentru ei, pentru a se menţine într-o formă bună, pentru sănătate. În rest, nu avem nicio noutate. Ne îngrijorează creşterea numărului de persoane infectate cu Coronavirus la nivel naţional. Personal, nu cred că se va mai reveni la starea de urgenţă. Sau nu în condiţiile care au fost. Oamenii nu mai respectă nimic. Am văzut cu toţii ce aglomeraţie e la mare, peste tot. Au plecat în vacanţe în străinătate fără nicio grijă. Nu ştiu ce va fi, la ce să ne aşteptăm. Oricum, nu avem altă soluţie decât să aşteptăm, să ne conformăm indiferent ce se va decide. Mai trec şi zilele astea, vine 15 iulie, iar autorităţile trebuie să anunţe ce se va întâmpla după această dată. Noi am putea să jucăm aici, la judeţ, şi fără spectatori. Numai să jucăm! Nu ştiu pe ce variantă se va merge, până la urmă, pentru desemnarea câştigătoarei fazei judeţene a Cupei României. Mi-aş dori să se decidă pe teren, dar nu putem anticipa ce va fi. Despre lot, nu avem ce să vorbim. Au rămas jucătorii pe care i-am avut. Nu putem discuta despre transferuri până când nu se ia o decizie în privinţa fotbalului amator. Dacă trebuie să fim testaţi, să ne testeze gratis. Aşa am putea relua activitatea competiţională”, este de părere Vasile Ilinca, antrenorul vicecampioanei din Superligă, Cozia Călimăneşti. (S.S.)