Acasă Liga IV Ţinta Flacărei Horezu: podiumul Ligii a IV-a!

Ţinta Flacărei Horezu: podiumul Ligii a IV-a!

60
0

* „Ne-am propus ca în acest sezon să vorbim mai puţin prin ziare şi să facem mai multe pe teren!” – spune antrenorul Vicenţiu Marinescu

Considerată pe bună dreptate revelaţia actualei ediţii a Ligii a IV-a, Flacăra Horezu are şanse reale să-şi consolideze poziţia din clasament. Pentru a izbuti acest lucru, elevii lui Vicenţiu Marinescu trebuie să învingă în următoarele două etape, când vor înfrunta două noi-promovate (acasă, pe Unirea Păuşeşti Măglaşi; în deplasare, la Olteţul Zătreni).
„Ne-am propus ca în acest sezon să vorbim mai puţin prin ziare şi să facem mai mult pe teren! În opinia mea, meciul de la Călimăneşti s-a ridicat la un nivel calitativ superior celui existent în acest moment în Liga a IV-a. Nu ne-am temut nicio clipă de adversari, ci dimpotrivă, le-am creat destule probleme, iar la final ne-am impus pe merit. Aşa cum se întâmplă de obicei, atunci când jocul merge, apar şi rezultatele. Nu am niciun jucător pe care să-l remarc în mod special, toţi merită aprecierile mele pentru efortul depus de-a lungul partidei”, a spus antrenorul hurezenilor, Vicenţiu Marinescu, după meciul de la Călimăneşti.