Liga IV

Au dat pe… pere, ce-au luat pe… mere!

* elevii lui Gabriel Mangalagiu au pierdut cele trei puncte câştigate în etapa precedentă la „adevăr”

„Bomba” etapei de la finele săptămânii trecute în Liga a IV-a a explodat la Călimăneşti, acolo unde Cozia a fost învinsă surprinzător de Flacăra Horezu, cu scorul de 2-1. Elevii lui Gabriel Mangalagiu „au dat astfel pe pere ce-au luat pe… mere” etapa trecută, după victoria obţinută în deplasare, în faţa „câinilor” de la Dinamo 2007 Rm. Vâlcea.
Ghinioanele s-au ţinut lanţ de călimăneşteni încă de la începutul meciului. Mai întâi, aceştia au încasat foarte uşor un gol, direct dintr-o lovitură liberă, pe care Adi Glăvan a executat-o perfect, profitând de lipsa de experienţă a portarului Iordache, un junior care apără buturile Coziei de trei săptămâni, după ce titularul acestui post, Borţa, nu s-amai prezentat la echipă. Ulterior, deşi au încercat să restabilească egalitatea, elevii lui Mangalagiu s-au lovit de o defensivă horezeană foarte bine pusă la punct. Contrar aşteptărilor, cei care au înscris au fost tot oaspeţii, aceştia reuşind să-şi dubleze avantajul în repriza secundă prin Bogdan Spătaru.
Deşi au rămas în inferioritate numerică din minutul 80, după ce Geiculescu a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene, fotbaliştii Flacărei Horezu au rezistat iureşului declanşat de călimăneşteni. Cozia nu a marcat decât o singură dată până la final, prin Paşoi, dar în plus a irosit cu nonşalanţă alte câteva mari ocazii de a restabili egalitatea, prin Radu Rusescu, Ion Floricu şi Cristi Mogoşan. (N.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button