DiverseHandbal

Scrisoare deschisă a suporterilor vâlceni către conducătorii clubului SCM și primarul Râmnicului!

*) membrii galeriei au taxat-o și pe Corina Lupei pentru plecarea în ”condiții speciale” de la Vâlcea

După meciul cu Dunărea Brăila, pierdut de SCM Rm. Vâlcea, dar în care atitudinea jucătoarelor a fost la înălțimea așteptărilor (s-au luptat, au vrut, dar nu au putut), spre deosebire de jocul trecut, de la Mioveni, Liga Suporterilor Vâlceni a transmis un mesaj conducătorilor vâlceni. Au cerut soluții, nu doar justificări, prin care acest sezon să fie salvat. LSV consideră că intervenția primarului Râmnicului ar putea îndrepta lucrurile.

Brigada Noastră și Brigada Zăvoi nu au uitat-o nici pe Corina Lupei, pe care au acuzat-o că a ales banii, un salariu mai mare oferit de Brăila, iar motivarea că a plecat pentru a juca mai mult nu s-a dovedit niciodată valabilă, ea fiind utilizată prea puțin sau deloc la Dunărea.

”În momentul în care a intrat pe teren, în direcția fostei noastre jucătoare, Corina Lupei, s-a aruncat cu mai multe bancnote, ea plecând de la Vâlcea pentru salariu, nu din cauza motivelor invocate de ea, că nu joacă! Să facă și acum memoriu la Federație, că joacă 10 minute la Brăila și țin rezervă o fată de 18 ani! Dar nu va face pentru că primează banii… Păcat de ea, că la vârsta ei a ales banii!”, au transmis reprezentanții galeriei.

Iar pentru conducători, mesajul a fost următorul:

”DRAGI CONDUCĂTORI…

De multe ori, am criticat și probabil pe buna dreptate jocul fetelor din teren sau anumite decizii pe care conducerea tehnică le-a luat în anumite momente ale unor jocuri. Am criticat echipa atunci când efectiv am fost umiliți, fără să fie vorba de lipsă de respect la adresa adversarelor, de echipe precum Cisnădie sau Mioveni! Surprinzător, adversari ca și Rapid sau Brăila ne-au învins la Vâlcea, după meciuri de mare luptă, partide în care diferența s-a făcut și în afara terenului! Daca vreți să dezvoltăm subiectul, o vom face, fără menajamente sau fără teama de a spune lucrurilor pe nume! Cunoaștem situația, știm lista indisponibilităților, suntem și noi de acord că două jucătoare care puteau face diferența pentru echipa noastră, jucătoare pe care clubul se baza pentru acest sezon, ne-au lăsat baltă, au rămas însărcinate, iar clubul a avut numai de suferit de pe urma acestor întâmplări! Atenție, vorbim de jucătoare „profesioniste” , una dintre ele semnând imediat ce a fost întrerupt contractul cu clubul nostru, cu Gloria Bistrița! Cunoaștem și situația căpitanului nostru, Iryna Glibko, căreia îi dorim multa sănătate și căreia îi transmitem, deși probabil știe, că va rămâne una dintre cele mai apreciate straniere care a trecut pe la Vâlcea! Situația Asmei, cea care a avut acea mare problemă la umăr, care are o vârstă și a convenit cu cei din club să rămână însărcinată în sezonul viitor… a rămas însărcinată  în acest sezon și ne bazam pe ea in sezonul urmator. Știm că este o fată de mare caracter și va rămâne aici, indiferent de ofertele pe care le va avea, așa cum a făcut și în trecut!

Întrebarea pe care am pus-o inclusiv ieri, conducătorilor clubului nostru este următoarea: În condițiile în care ne lipsesc atâtea jucătoare, ce facem din ianuarie până la finalul sezonului? Ne-am fi așteptat să primim niște răspunsuri… Ei bine, răspunsurile primite nu ne-au adus nici măcar o speranță că lucrurile se îndreaptă în direcția cea bună! În aceste condiții, nu ne rămâne decât să cerem intervenția omului care poate îndrepta lucrurile! Acest om este primarul orașului!

Cunoaștem relația pe care acesta o are cu oamenii din conducerea clubului, dar trebuie luate niste decizii! Trebuie să aducem jucătoare și este nevoie în club de un om care să cunoască acest fenomen numit handbal! Vă ajutăm noi cu un nume: Petre Berbecaru, omul căruia suntem convinși că i se rupe sufletul, la fel ca nouă, de situația în care se află acum handbalul vâlcean! Poate că nu puteți accepta sfaturi din partea noastră, până la urmă noi suntem unii care merg peste tot după echipa asta, o parte din noi de vreo 25 de ani… Vă recomandăm, însă, domnilor, că vorbim de conducere sau de primar, să mai primiți și să acceptați sfaturi de la oamenii care iubesc cu adevărat acest sport, de la oamenii care suferă pentru orașul ăsta, oameni care ar fi în stare să facă orice pentru Vâlcea! Asta daca nu cumva acceptati mediocritatea! Nu uitați un lucru, cu toții: NOI VOM RĂMÂNE MEREU AICI!”

Articole Similare

Back to top button