Diverse

Restaurantul OK serveşte ziariştii cu viermi

Resturantul OK încearcă să treacă la bucătăria japoneză sau are o mare problemă! Anul trecut, jurnalista Nicoleta Chera şi-a comandat o mâncare tradiţională românească, dar s-a trezit că avea în farfurie, probabil în loc de garnitură, gândaci şi viermi. Ne-a povestit atunci ce a păţit, dar am crezut că a fost o întâmplare. Am aflat însă că din nou, de curând, a găsit pe platou nişte vietăţi pe care nu le comandase. Printr-o experienţă similară au trecut Sebastian Cîrciu şi Sorin Barbu, tot cu puţin timp în urmă. Deci, trei ziarişti au fost serviţi cu chestii neplăcute privirii şi mirosului, fără ca cineva să ia măsuri. Problema lor, din câte am aflat, nu a fost aceea că viermii erau „suşi”, ci că ospătarii le-au propus să nu se plângă la Protecţia Consumatorului, în schimbul reducerii la jumătate a notei de plată.

Eduard Dulăcioiu

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button