BoxK1DiverseAlte sporturi

Radu Zarioiu a luptat cu mâna fracturată în gala Heroes 7! Sandu Lungu, câștigător în Sala Traian. Sîrbu, debut cu dreptul la profesioniști

Vineri seara, Sala Sporturilor Traian din Rm. Vâlcea a găzduit un eveniment sportiv de amploare. A avut loc gala de MMA Heroes 7. Iubitorii sporturilor de contact de la poalele Capelei au avut ocazia să asiste la 9 meciuri spectaculoase. Sandu Lungu, la 48 de ani, a reintrat în cușcă. S-a luptat cu un sârb cu 12 ani mai tânăr decât el, Dejan Bubic. Sandu l-a amețit pe adversar, care a fost nevoit să renunțe după prima repriză. Și fetele s-au bătut în Sala Traian. După cum se știe, a avut loc un meci și pentru centura de campion la categoria mijlocie. Radu Zarioiu a înfruntat un israelian din trupele speciale, Rafael Aronov, cu o centură de campion în palmares. Radu nu a reușit să se bucure de succes. O accidentare i-a dat planurile peste cap. ”King Kong” a luptat cu mâna fracturată.

”Eșecul de vineri nu mă definește, ci mă motivează! Câteodată, viața ne testează în cele mai neașteptate moduri, iar vineri a fost una dintre acele zile. Am suferit o înfrângere, dar nu pot să vă mulțumesc suficient pentru susținerea voastră necondiționată. În prima repriză am demonstrat că nimic nu mă poate opri, dar a venit cu un preț amar. Mi-am fracturat mâna stângă, dar asta nu m-a oprit să lupt mai departe. Speram că pot să îmi depășesc durerea și să continui în repriza a doua! Totuși, am învățat că lupta nu este întotdeauna doar în ring, ci și în inimile noastre. Ați fost sursa mea de inspirație și de motivație! A fost o zi grea pentru mine. Cu toate acestea, vreau să mulțumesc întregii mele echipe și vouă, oameni minunați, pentru că ați fost alături de mine în această călătorie. Voi reveni mai puternic, cu mâna vindecată și cu o sete de victorie mai mare ca niciodată. Vă mulțumesc pentru susținerea voastră necondiționată și pentru toate mesajele voastre pline de încurajare. Sunteți sursa mea de inspirație și vă promit că nu voi renunța niciodată la visul meu!”, a transmis Radu Zarioiu, după gala de vineri seară.

Un alt vâlcean, Andrei Sîrbu, aflat la debutul la profesioniști, a avut o seară reușită. A câștigat duelul cu Alexandru Mustățea, de la categoria 66 kilograme.

Articole Similare

Back to top button