Fără categorieAlte sporturi

Pugiliştii de la CS Thunder au câştigat încă două medalii de aur

În zilele de 21 şi 22 iunie, în judeţul Gorj, s-a desfăşurat Cupa „Băile Săcelu” la box. La această competiţie, au participat peste 80 de sportivi, proveniţi de la cluburi de profil din Craiova, Călăraşi, Hunedoara, Târgu Jiu şi, nu în ultimul rând, din Rm. Vâlcea.
Potrivit afirmaţiilor antrenorului Gheorghe Mugescu, din partea Clubului Sportiv Thunder, au concurat Mihai Desrobitu, la categoria de 64 kg. şi Alex Claudiu Drăgan, la 57 kg.
„Ambii pugilişti s-au descurcat excelent şi au obţinut două noi medalii de aur. În prima zi a competiţiei, Mihai Desrobitu a câştigat la puncte în faţa unui boxer din Călăraşi, iar Alex Drăgan a învins, tot la puncte, un adversar din localitate, legitimat la Pandurii Târgu Jiu. În a doua zi, Alex a obţinut încă o victorie, în faţa unui sportiv de la CFR Craiova. Pot spune că sunt mulţumit de evoluţia lui, mai ales că aceasta este abia a doua sa participare la un astfel de concurs. În schimb, mă aşteptam ca Mihai Desrobitu să boxeze ceva mai bine. El are deja multă experienţă în domeniu, fiind chiar şi câştigător al medaliei de bronz în ultima ediţie a Cupei României”, ne-a declarat antrenorul Gheorghe Mugescu, de la CS Thunder.
În continuare, el a afirmat că gala de box din judeţul Gorj a fost organizată pentru pregătirea sportivilor în vederea participării la următoarele competiţii oficiale. Primul concurs de acest gen este Campionatul Naţional de tineret, care se va desfăşura la sfârşitul lunii iulie.
Mulţumiţi de rezultatele de la Băile Săcelu, preşedintele CS Thunder, Constantin Truşcă şi antrenorul Gheorghe Mugescu, speră ca cei doi pugilişti să boxeze bine la Naţionale şi să realizeze noi performanţe. (O.D.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button