Acasă Diverse Problemele medicale nu se mai termină! Altă jucătoare de bază din lotul...

Problemele medicale nu se mai termină! Altă jucătoare de bază din lotul SCM Rm. Vâlcea a ajuns la cuțit!

477
0

Ghinionul nu se mai dă plecat de la echipa de handbal! O altă veste teribilă a venit dinspre SCM Rm. Vâlcea cu doar câteva zile înaintea meciului retur din Liga Campionilor, cu Thuringer. Playmakerul Daniela De Jong, una dintre jucătoarele de bază ale echipei din ultima perioadă, a ajuns pe masa de operație. Accidentarea din Germania a adus-o în această postură. Oficialii clubului de la poalele Capelei estimează că jucătoarea suedeza va putea reveni pe teren peste aproximativ două luni și jumătate:

”Playmakerul suedez al formației noastre, Daniela de Jong, s-a accidentat în prima repriză a jocului din Germania, disputat în compania gazdelor de la Thuringer HC. Din păcate, accidentarea suferită în această partidă o va ține departe de teren cel puțin 12 săptămâni, întrucât este vorba despre mai multe modificări la nivelul genunchiului, apărând post-traumatic în urma accidentării suferite, care au necesitat intervenție chirurgicală”.

”Bună, tuturor! Din păcate, în timpul meciului cu Thuringer m-am accidentat la genunchi. Ieri a suferit o intervenție chirurgicală în acest sens, iar timpul estimat pentru recuperare este de aproximativ 12 săptămâni. Desigur, este foarte greu pentru mine să stau departe de handbal, cât și de echipă, dar sper să mă întorc cât mai curând posibil. Aștept cu nerăbdare să ne revedem cu toții”, a transmis Daniela de Jong după operația suferită la genunchiul stâng.