Acasă Liga III Cioinac, Tchassem, Mihai Costea au debutat pentru Dăești în amicalul cu Steaua....

Cioinac, Tchassem, Mihai Costea au debutat pentru Dăești în amicalul cu Steaua. Trică a marcat împotriva trupei vâlcene. Ce urmează pentru ”vulturi”?

1393
0

Miercuri, 1 februarie, Viitorul Dăești a disputat o primă partidă de verificare. ”Vulturii”, după doar câteva antrenamente, au dat de Steaua ca de un zid. Campioana de iarnă din Liga a II-a a câștigat confruntarea fără drept de apel, cu scorul de 5-0. A fost 2-0 la pauză. Atanas Trică a deschis scorul în minutul 5 pentru trupa din Ghencea. Oroian a dublat avantajul gazdelor spre finalul primelor 45 de minute. În partea secundă, dăeștenii au primit trei goluri în doar șapte minute, începând cu minutul 72. Florea și Chunchukov, de două ori, au mai punctat pentru trupa lui Daniel Oprița și Fane Nofitovici, care au fost bucuroși să revadă prieteni dragi, printre care și Alin Bunescu, secundul de la Dăești.

În partida din Ghencea au îmbrăcat tricoul trupei de Liga a III-a din Dăești și jucătorii transferați în această iarnă. Printre ei, Franck Tchassem, Ionuț Cioinac și Mihai Costea. La final, Costea a fost intervievat de Antena Sport, pentru care a declarat: ”Sunt bine, am făcut și eu câteva antrenamente cu noua mea echipă. Este primul amical pentru noi, după câteva zile de antrenament și nu e ușor. Am întâlnit o echipă bună, care este în fruntea ligii a doua și a fost puțin greu. Dar o să ne pregătim bine și o să începem cu gândul de a promova. E o plăcere să joc aici. Păcat că nu joacă și cealaltă echipă în Ghencea (FCSB). Ar fi cel mai bine să fie o echipă și să fie fotbalul ca înainte. Din păcate s-au despărțit și Craiova și Steaua și din această cauză are de pierdut doar fotbalul”. Costea Jr. consideră că echipele pentru care el a jucat, Craiova lui Mititelu și Steaua (FCSB) a lui Gigi Becali sunt cele adevărate.

Mihai, citat de aceeași sursă, Antena Sport, a mai spus: ”Florin, să vedem, poate n-o să mai continue. E acasă cu copiii. Eu o iau pas cu pas, am venit să ajut această echipă să promoveze și sper să reușesc. Din vară, nu știu ce voi face. Joc atât cât o să mai pot. A contat că sunt acasă și am dorința să promovez. M-am simțit foarte bine și la fosta echipă și sper că i-am ajutat în tur, i-am lăsat pe primul loc și sper să promoveze”.

De luni, 6 februarie, Viitorul Dăești va fi în cantonament. Stagiul de pregătire va dura 10 zile și se va derula pe plan local. Miercuri, 8 februarie, elevii lui Cristi Munteanu și Alin Bunescu părăsesc baza pentru un amical cu SCM Rm. Vâlcea, vicelidera Ligii a IV-a, partidă care se va desfășura pe stadionul din Zăvoi, de la ora 12.00. Sâmbătă, 11 februarie, tot în Zăvoi, ”vulturii” vor înfrunta gruparea de liga secundă Viitorul Pandurii Tg. Jiu.

FOTO: Facebook Steaua București