Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Alte sporturi

Performanţă istorică pentru scrima din Vâlcea

Floretiştii vâlceni au dominat podiumul la Naţionalele de tineret

Scrima rămâne una dintre ramurile sportive cele mai galonate ale clubului „Chimia” Rm. Vâlcea, aducând anual numeroase medalii la concursurile naţionale şi europene. La ultima competiţie la care au participat, la Campionatul Naţional de tineret, floretiştii vâlceni au făcut legea, dominându-i de o manieră categorică pe adversarii care au provenit de la cluburi cu renume din ţară, gen Steaua Bucureşti sau CS Satu Mare. Astfel, luna trecută, la Timişoara, sportivul Cătălin Tiţa de la CS Chimia Rm. Vâlcea a obţinut medalia de bronz. Component al lotului naţional, acesta a reuşit o performanţă remarcabilă, din moment ce are doar 17 ani, iar la competiţia în cauză au concurat sportivi de până la 23 de ani. Tiţa a pierdut bătălia pentru finală împotriva fostului coleg de club, Alexandru Diaconu, care s-a legitimat anul trecut la CSU Timişoara, împreună cu antrenorul Livius Buzan. Astfel, dacă Diaconu a ocupat prima treaptă a podiumului, locul secund i-a revenit tot unui alt vâlcean, lui Valentin Niţă, legitimat, de asemenea, la clubul bănăţean. Ar mai fi de precizat că pe 4 s-a clasat Mihai Raşcu, sportiv antrenat de Ion Mihai, la CS Chimia Rm. Vâlcea.

Următorul campionat, rezervat copiilor

În perioada 22-24 iunie, se desfăşoară la Constanţa Campionatul Naţional, rezervat copiilor, unde CS Chimia Rm. Vâlcea şi-a propus două medalii de aur, la individual prin Alexandru Prundeanu şi la echipe, prin Prundeanu, Veţeleanu, Ivănoiu şi Gugulici.

Articole Similare

One Comment

Lasă un răspuns

Back to top button