Alte sporturi

25 de medalii pentru karateka de la CS Chimia

• sportivii antrenaţi de Paul Dinu au participat la Craiova, la Cupa României de Shotokan

La toate competiţiile la care participă, karateka de la Clubul Sportiv „Chimia” Rm. Vâlcea reuşesc să se claseze pe podium, dovedind în dese rânduri că posedă calităţi tehnico-tactice extraordinare. Pe 5 iunie, sportivii antrenaţi de Paul Dinu au participat la Craiova, la Cupa României de Shotokan, acolo unde au obţinut nu mai puţin de 25 de medalii, din care 11 de aur, 7 de argint şi 7 de bronz. Astfel, Raluca Frumuşelu, Iuliana Avram, Diana Cocoşi, Marian Totelecan, Nicolae Stanciu, Bogdan Gogoloşi, Robert Duca şi Narcisa Căţea au urcat pe prima treaptă a podiumului la individual, în timp ce la concursul pe echipe, de kata şi kumite, Frumuşelu, Avram şi Andreea Bîlă au izbutit performanţe similare. De asemenea, la kumite masculin, echipa formată din Nicolae Stanciu, Bogdan Gogoloşi, Alin Florea şi Andi Ştifu au dat lovitura, clasându-se pe locul I. Printre medaliaţi, s-au mai numărat şi Paul Dinu, Alin Florea, Iuliana Avram şi Diana Cocoşi, care au luat argintul. Tot de la CS Chimia, echipele de kumite şi kata masculin, compuse din Paul Dinu, Marian Totelecan, Daniel Păun şi Nicolae Stanciu au luat două medalii de argint, în timp ce la feminin, Raluca Frumuşelu, Iuliana Avram şi Andreea Bîlă s-au clasat tot pe 2.
Ultima treaptă a podiumului a fost ocupată Andy Ştifu, Daniel Păun, Marian Totelecan, Nicolae Stanciu şi Raluca Frumuşelu, secţia lui Paul Dinu reuşind alte două medalii de bronz la concursul de kata pe echipe. La seniori, echipa a fost alcătuită din Paul Dinu, Daniel Păun şi Nicolae Stanciu, în timp ce la tineret s-au făcut remarcaţi Nicolae Stanciu, Bogdan Gogoloşi şi Alin Florea.
„Aş dori să le mulţumesc, în primul rând, părinţilor pentru că sunt mereu aproape de aceşti copii, susţinându-i în demersurile lor de a face performanţă. Clubul Chimia a demonstrat încă o dată că reprezintă un nume solid la nivel naţional în ceea ce priveşte disciplina karate”, a punctat Paul Dinu. (L.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button