Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Alte sporturi

Sportivii de la CS Culturistul s-au întors medaliaţi de la campionatele naţionale

Pe 6 iunie, au avut loc la Zalău Campionatele Naţionale de fitness, body-fitness şi culturism, la categoriile de vârstă juniori şi Masters. La aceste competiţii au luat parte şi sportivii de la CS Culturistul Rm. Vâlcea, toţi reuşind să obţină rezultate de excepţie. Astfel, junioara Izabela Becheanu ( + 1.63 m.) s-a clasat pe ultima treaptă a podiumului, obţinând, astfel, medalia de bronz, la concursul de body-fitness, Vasile Gherghina (concurent la categoria Masters, 40-59 de ani şi 70 kg) a luat argintul, în timp ce Mircea Sibiceanu a fost declarat campion, la 80 de kilograme, Masters, 40-59 de ani. Preşedintele clubului, Vali Mihăescu, a ţinut să mulţumească Primăriei Râmnicului şi firmei MARNA SA pentru că le-au asigurat sportivilor fondurile necesare participării la naţionalele de la Zalău.
Următoarea competiţie la care vor lua parte sportivii de la CS Culturistul va avea loc la Buzău, pe 11 iunie. Este vorba de Campionatul Naţional de culturism şi body-building clasic, rezervat juniorilor şi junioarelor. De precizat că Vali Mihăescu va şi arbitra cu ocazia acestui eveniment. (L.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button