Acasă Liga III ”Mi-ar plăcea să activez şi în sezonul viitor la Dăeşti dacă voi...

”Mi-ar plăcea să activez şi în sezonul viitor la Dăeşti dacă voi avea garanţia că vom juca pentru primul loc. Eu zic că aş vrea, dar trebuie întrebaţi şi conducătorii ce-şi doresc”

485
0

Petre Gigiu e neînvins pe banca echipei Viitorul Dăeşti. De când a preluat gruparea din Fedeleşoiu, aceasta a înregistrat o remiză, cu CSM Deva şi o victorie, cu Minerul Costeşti, ambele pe teren propriu. După etapa a 10-a, ultima din 2020, Gigiu a vorbit despre cele două săptămâni petrecute la Dăeşti, despre jocul cu Costeşti şi care sunt perspectivele pentru viitor.

”Eu zic că am pregătit bine jocul cu Costeşti. Am ştiut că întâlnim o echipă ambiţioasă, care va juca destul de tare cu noi. Într-un fel, nu mă surprinde rezultatul pentru că, în general, când ai dat 2-3 goluri la nivelul acesta, echipa adversă nu mai joacă. Puteam să mai înscriem, dar una peste alta, a fost foarte bine că am câştigat, pentru moralul jucătorilor. Păcat că se opreşete acum campionatul şi nu jucăm în continuare. Am putea fi pe o pantă ascendentă. În continuare nu ştiu ce va fi. Dar normal că avem nevoie de nişte jucători şi în special de jucători tineri, pe care putem să-i luăm numai dintr-o academie. Trebuie văzut şi ce îşi doreşte conducerea. Pentru mine nu a fost o problemă de acomodare la Vâlcea. Am mai fost aici. Cred că mi-ar plăcea să activez şi în sezonul viitor, dacă lucrurile se vor schimba şi vom avea din partea conducerii garanţia că vom juca pentru primul loc. Altfel, nu, doar ca să stai în Liga a III-a. Dacă sunt ambiţii de genul acesta, atunci da. Dar nu ştiu ce vor conducătorii. Eu zic că aş vrea, dar ei trebuie întrebaţi.

Mie îmi place la Vâlcea, în Râmnic, sunt îndrăgostit de oraşul acesta şi chiar mă bucur că am revenit în zonă. Dar totul depinde de conducători. (…). Când am ajuns aici, am spus că se lucrează mai greu cu jucătorii cu personalitate, care au venit de pe la Liga I, Liga a II-a, care au experienţă, însă în cele două săptămâni nu am avut niciun fel de problemă. Nu mai sunt nici eu cel de acum 20 de ani, când mă repezeam în jucători. Las uneori lucrurile să meargă pe făgaşul lor normal, fără să vin eu cu nimic împotriva jucătorilor”, a declarat Petre Gigiu.