Acasă Politica Liderul PSD Vâlcea ar vrea-o pe Anuţa Handolescu

Liderul PSD Vâlcea ar vrea-o pe Anuţa Handolescu

135
0

Prima pag trucaj… cu anumite condiţii şi nu în sensul în care v-aţi putea gândi

Anuţa Handolescu este curtată de liderii centrali ai PSD. Fosta democrată a fost invitată de câţiva lideri marcanţi ai PSD să se înscrie în partidul lui Victor Ponta.
Evenimentul a avut loc la Snagov, la un chef fără culoare politică ce a reunit toate partidele de pe scena politică românească. Anuţa Handolescu le-a răspuns pesediştilor că nu ar putea să intre niciodată într-un partid care şi-a propus să-i taie 70% din venituri. Plus că Ion Cîlea, liderul de  la Vâlcea, nu ar accepta-o niciodată.
„Acum o lună, am avut o discuţie foarte interesantă cu oameni de marcă ai PSD naţional, care mi-au propus să mă înscriu în PSD. Discuţia asta a avut loc la un chef, la Snagov. Le-am spus că nu mă văd într-un partid de stânga, care-mi taie 70% din muncă, deci şi din venituri, şi că ar mai fi o problemă: liderul de la Vâlcea nu m-ar primi în partid nici mort. Au spus că nu trebuie să intru la Vâlcea, că pot să intru direct la Bucureşti, pentru că firma are sediul central acolo. Au avut soluţii pentru toate problemele, dar eu, sincer, nu mă văd în PSD”, a afirmat Anuţa Handolescu, femeia care a lăsat urme adânci în contul preşedintelui Câlea, dar şi în sufletul acestuia. Imaginea ei îl bântuie, neplăcut, şi astăzi.

Cîlea uită paguba dar vrea… scuze

Se pare că fosta democrată s-a înşelat amarnic. Ion Cîlea este plin de surprize. Social-democratul a declarat că nu are nimic cu Anuţa Handolescu şi că ar primi-o şi mâine în partid dacă aceasta şi-ar cere scuze pentru calvarul financiar şi psihologic la care l-a supus timp de trei ani de zile. Cîlea a cheltuit aproximativ 400 de milioane lei vechi cu procesele intentate de fosta primă doamnă a judeţului.
„Doamna Handolescu nu poate să se înscrie la Vâlcea decât dacă vreau eu. Conducerea de la centru nu va trece peste hotărârea mea. Nu am nimic personal cu dânsa. Dacă şi-ar cere scuze că m-a dat în judecată pe nedrept şi pentru faptul că m-a purtat prin tribunale timp de trei ani de zile, pentru trei milioane de lei vechi, pe care nici măcar nu i-am încasat, atunci aş primi-o în partid. Nu-i port pică pentru ce a făcut, dar m-a surprins neplăcut ce a făcut, a fost un lucru urât”, a afirmat preşedintele Cîlea. Social democratul a afirmat că relaţia cu doamna Handolescu a fost ca-n proverbe… nicio faptă bună nu rămâne…nepedepsită. „Eu am ţinut întotdeauna la oamenii cu care am lucrat. Pe doamna Anuţa am luat-o de la Roeşti, la mine la birou, i-am oferit toate condiţiile să-şi desfăşoare activitatea conform pregătirii şi faptului că era femeie. E adevărat că nu m-a vorbit niciodată de rău, dar nici nu avea ce să vorbească”, a mai spus fostul şef al Anuţei Handolescu.

Dana Nedescu