Acasă Diverse Handbalul juvenil revine la viață! 40 de meciuri vor avea loc la...

Handbalul juvenil revine la viață! 40 de meciuri vor avea loc la Vâlcea, în decurs de doar 5 zile

462
0

Calvarul se încheie și pentru tinerele handbaliste din România. Săptămâna viitoare, Federația Română de Handbal dă startul campionatului de junioare I. Echipele care s-au înscris la acest nivel au fost împărțite în opt serii. Primul turneu va avea loc, cel puțin pentru seriile cu câte cinci sau șase echipe, pe parcursul a cinci zile, între 13 și 17 ianuarie. La Vâlcea se vor desfășura cele mai multe meciuri. Vor fi 40 de partide. În sala de sport a Colegiului Tehnic Energetic se vor disputa jocurile din primele cinci etape din seriile E și G, iar Sala Sporturilor ”Traian” va găzdui meciurile din seriile D și F. Printre formațiile participante se regăsesc și două vâlcene, respectiv Chimia și Energetic, care fac parte din aceeași grupă, E. În această serie se vor mai lupta pentru supremație: CSȘ Mediaș, LPS Slatina, LPS Fl. Fleșeriu Sebeș. Startul campionatului se dă miercuri, 13 ianuarie, chiar cu derby-ul local dintre Chimia și Energetic.

În afara formațiilor menționate, vor mai putea fi urmărite la Vâlcea evoluând: Colegiul Tehnic Media București, LPS Pitești, Rapid București, Unirea Dobroești, CSU Știința București (Seria D), CSȘ Dinamo Brașov, CSȘ Făgăraș, CSȘ Odorheiu Secuiesc, CSM Corona Brașov, Sepsi Sf. Gheorghe (Seria F), LPS Banatul Timișoara, CSȘ Drobeta Tr. Severin, CSȘ Craiova, Liceul Teoretic ”Traian Vuia” Reșița, HC Jimbolia (Seria G).

Confruntările din seriile A, B și C vor avea loc la Buzău, iar cele din Seria H, în sala Școlii Gimnaziale ”Vasile Alecsandri” din Baia Mare.