Diverse

Grupa începătoare de judo de la CS Chimia şi CS Vâlcea, la prima participare competiţională. Călin Statie, pe podium la Tr. Severin

În week-end-ul trecut, s-a consemnat debutul în competiţii pentru grupa de începători de la secţia de judo a clubului Chimia, coordonată de Ion şi Ionuţ Luciu. Elevii acestora au intrat pe tatami la Tr. Severin. Activitatea lor este susţinută şi de CS Vâlcea.

„Pe 22 şi 23 septembrie am avut onoarea de a participa la prima competiţie de judo alături de grupa de judo începătoare: Finala Campionatului Naţional de judo ne-waza U’13 si U’15, organizată la Drobeta Turnu-Severin. A fost o experienţă uimitoare pentru noi toţi. Unii dintre noi s-au luptat cu curaj şi determinare şi chiar dacă nu am urcat pe treptele podiumului, suntem mândri de eforturile depuse şi de progresul realizat. Vrem să îl felicităm în mod special pe Statie Călin pentru locul 3 obţinut în categoria sa! Bravo, Calin, eşti un adevărat luptător! Călin este legitimat la C.S Chimia Rm.Valcea, dar este în strânsă colaborare cu ,,haita” noastră. Am dori, de asemenea, să exprimăm sincere mulţumiri domnului preşedinte al Clubului C.S Vâlcea 1924 Bogdan Pistol şi domnului preşedinte al Consiliului Judeţean Constantin Radulescu, pentru sprijinul oferit, precum şi doamnei director a clubului CS Chimia Rm Vâlcea, Lelioara Alexandrescu, pentru buna colaborare între cluburile noastre. Această susţinere este de nepreţuit şi ne ajută să continuăm să creştem şi să dezvoltăm acest sport minunat.

Mulţumim tuturor celor care au făcut parte din această călătorie şi care ne-au încurajat. Cu siguranţă, vom continua să muncim din greu şi să ne îmbunătăţim”, a transmis profesorul Ionuţ Luciu, după evenimentul din week-end.

Articole Similare

Back to top button