Diverse

Fraţii Simion fac un centru expoziţional cu vânzare, la Stupărei: produse tradiţionale din carne, ceramică eco, vin bio, ţuică de Stroeşti şi nu numai

După ce au investit câteva milioane de euro într-un fost CAP de la Stupărei şi au cucerit Europa cu carnea la garniţă, „muşchiuleţul perpelit”, „cârnaţii din topor”, „slănina usturoiată”, jumările, toba, caltaboşul oltenesc şi alte produse tradiţionale româneşti, făcute după reţete vechi de peste o sută de ani, fraţii Aurel şi Petre Simion se pregătesc pentru următorul pas. Cei doi vâlceni au construit o brutărie şi un atelier de olărit la Stolniceni, vizavi de Lukoil, şi încearcă să atragă alături de ei meşteşugari, fermieri şi producători din tot judeţul. „Va fi un fel de complex expoziţional cu vânzare. Tuturor celor care vor veni alături de noi le vom oferi spaţii şi suntem convinşi că va ieşi un lucru extraordinar. Vâlcea nu are aşa ceva, deşi sunt foarte mulţi oameni care caută produse cât mai ecologice şi curate. La Stupărei, la Avi Giis, oamenii vor găsi nu numai produse tradiţionale din carne, ci și ceramică de calitate, vin bio de la Guşoeni – „Lacrimi de lună”, produs de la Florin Mocanu, cea mai curată ţuică – făcută de Cătălin Şoarece, la Stroeşti, dar nu numai. Deschiderea oficială va fi în mai – cel târziu iunie”, au anunţat fraţii Simion, a căror fabrică prelucrează, zilnic, aproximativ 2 tone de carne.

Produsele fabricate la Stupărei ajung în toate colţurile ţării, precum şi în Franţa, Anglia, Spania, Germania, Austria şi Luxemburg.

La Rm. Vâlcea, Avi-Giis are un magazin în zona Big, la intersecția străzilor General Magheru și Gib Mihăescu.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button