Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Alte sporturi

Fotbalistul Adrian Olaru, vicecampion naţional la atletism

* tânărul de 21 de ani loveşte, simultan, pe două fronturi, obţinând rezultate bune în două discipline complementare

Legitimat în Liga a IV-a, la Dinamo 2007 Rm. Vâlcea, Adrian Olaru a făcut de-a lungul anilor o impresie deosebită atât în sportul-rege, cât în atletism, disciplină în care a bifat până acum mai multe rezultate remarcabile. Ultima performanţă a tânărului care practică atletismul la CS Chimia Rm. Vâlcea, sub comanda Lelioarei Alexandrescu şi a lui Claudiu Cârstea, a avut loc în urmă cu aproximativ două săptămâni, atunci când a obţinut titlul de vicecampion al ţării, la proba de ştafetă 4×100 metri. Din componenţa echipei care a bifat acest rezultat au mai făcut parte: Cosmin Rădescu, Marian Rădescu şi Vlad Olescu. „Perla” din curtea sponsorului Laurenţiu Mustăţea şi-a adjudecat a treia medalie din cariera sa, la proba de ştafetă.

A refuzat să meargă la FC Oltchim

În eşalonul judeţean de elită, fotbalistul lui Laurenţiu Mustăţea a înscris în jur de 15 goluri, fiind, la cei 21 de ani ai săi, unul dintre cei mai constanţi şi, concomitent, serioşi jucători care îşi desfăşoară activitatea la acest nivel. Recent, antrenorul Lucian Catargiu s-a arătat interesat de a-l aduce la FC Oltchim pe talentatul jucător de la Dinamo 2007, însă, în cele din urmă, Olaru a refuzat să se înregimenteze în batalionul liderului de sindicat Mihai Diculoiu. „Bineînţeles că e o onoare să joci pentru una dintre cele mai renumite echipe vâlcene, cum este FC Oltchim. Am refuzat această ofertă deoarece am considerat că nu este încă timpul să fac pasul la un nivel superior. Vreau să mai prind experienţă încă un an la Dinamo şi apoi voi vedea ce va fi. Consider că am avut multe de învăţat la actuala echipă, pentru că întreg colectivul de jucători este unul foarte unit, pe care te poţi baza cu încredere”, a punctat Adrian Olaru.

Vrea să devină golgheterul Ligii a IV-a

Alături de Dinamo, Adrian Olaru vrea să devină în sezonul viitorul golgheterul Ligii a IV-a şi să câştige faza judeţeană a Cupei României. „Şi în atletism vreau să fiu la înălţime, nu numai în fotbal. De aceea, de la următorul campionat naţional de tineret, mi-am propus să vin acasă cu o medalie, la individual. Aş dori să le mulţumesc pentru susţinerea acordată patronului Laurenţiu Mustăţea, un om extraordinar, care m-a ajutat de fiecare dată când a fost nevoie, precum şi antrenorilor de la CS Chimia, Lelioara Alexandrescu şi Claudiu Cârstea, de la care am avut multe de învăţat”, a încheiat fotbalistul de la Dinamo 2007.

Mustăţea: „Adi e un copil modest, cuminte”

Patronul echipei de pe CSŞ are doar cuvinte laudative la adresa briliantului său de 24 de karate. „Adi e un copil muncitor, ambiţios, modest şi cuminte. Are calităţile necesare pentru a se remarca pozitiv oriunde se duce. Mă bucură faptul că avem alături de noi un asemenea băiat, care e un model pentru noi toţi. Visul lui e să ajungă să joace fotbal într-o ligă naţională. A avut şansa vara aceasta, dar a considerat că nu e pregătit suficient pentru a face acest pas”, a apreciat sponsorul de la Dinamo 2007. (L.C.)

Articole Similare

5 Comments

  1. Super baiatu…muncitor si modest mereu…succes mai departe….pacat ca nu sunt si alte echipe interesate de el ca merita…ar trebui sa mergeti sa il vedeti la joc ca sa observati ca nu e vb numai de ce scriu cei de la ziar si chiar asa este…bafta adriane

  2. bv tie adi tine-o tot asa si iti doresc din tot sufletu sa ajungi acolo unde ti-ai propus;)

Lasă un răspuns

Back to top button