Liga III

20 de jucãtori dau probe pentru FC Ghecon

Zilele acestea, Roşoagă şi compania vor disputa două partide amicale în compania unor echipe de nivel naţional, prilej cu care va fi testat şi „puhoiul” de jucători care se regăsesc de circa două săptămâni în probe la trupa din Lăpuşata. Adversarele directe al Ghecon-ului ar putea fi Jiul Rovinari şi Pandurii II Tg. Jiu. Ca urmare a acestor două meciuri, cei doi antrenori se vor pronunţa asupra fotbaliştilor care merită să intre în lotul de 20.

Mulţi vin, puţini rămân

Din cei aproximativ 20 de jucători noi care s-au prezentat la antrenamentele efectuate pe Stadionul CSŞ, din nordul Râmnicului, maxim jumătate vor fi cooptaţi în lotul pregătit de Cosmin Ursu şi Iulian Roşoagă. În această perioadă, tot mai mulţi fotbalişti şi-au arătat interesul vizavi de trupa din Lăpuşata, dorind să încheie o colaborare pentru abordarea noului sezon de Liga a III-a. Ghecon trebuie să completeze posturile rămase vacante după debarcarea a nu mai puţin de şapte jucători: portarul Neagoe, Ilie Muşuroaia, Alin Bunescu („Vrăjală”), Chiripuş, Bălţăţeanu, Şorega şi Popescu. În ceea ce priveşte linia defensivă, goal-keeper-ul Albici a semnat cu trupa deputatului Dan Mazilu, renunţând la Experti 2000 Popeşti, alături de care a evoluat un sezon în Seria a IV-a din Liga a V-a.

„Basculă” părăseşte „mina”

Printre cei care ar putea îmbrăca tricoul Gheconului din luna august se numără şi Robert Ilinescu, fotbalist de profil ofensiv, legitimat la Minerul Berbeşti. „Basculă” – cum este cunoscut tânărul sportiv în rândul apropiaţilor – ar putea forma, pe viitor, cuplul de atac împreună cu Ciprian Vlădoi, Ovidiu Ciortan sau Robert Gherghe.

Se mută Ghecon la Horezu?

În ultima perioadă, s-a vehiculat tot mai des că trupa din Lăpuşata se va muta pe stadionul din Horezu, cu ocazia noii ediţii de campionat. Oficialii de la Ghecon au ţinut să infirme aceste informaţii, de vreme ce finanţatorul Dan Mazilu nu s-a pronunţat până acum în această privinţă. „Nu e nimic adevărat din ceea ce se spune. Fotbaliştii au solicitat să se mute din Berbeşti pentru juca pe un stadion bun, de genul celui existent la Horezu, dar conducerea nu s-a pronunţat până acum. Patronul este plecat în Turcia şi urmează să analizeze această variantă după ce se întoarce din concediu. Însă e greu de crezut că va renunţa să mai joace la Berbeşti, în condiţiile în care Mazilu este foarte apropiat de locuitorii care l-au votat pentru Parlamentul României. El se ţine mereu de cuvânt vizavi de cetăţeni, de aceea nu cred că va pleca din vestul judeţului”, a punctat unul dintre apropiaţii echipei de Liga a III-a.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button