Acasă Liga III Flacăra Horezu a plecat cu un punct de la Simeria. Munteanu a...

Flacăra Horezu a plecat cu un punct de la Simeria. Munteanu a marcat în minutul 90+3

510
0

Miercuri, 4 noiembrie, Flacăra Horezu a avut programată restanța din etapa a VII-a, cu CSM Deva. Partida a avut loc la Simeria. A început, practic, de la scorul de 1-0 pentru gazde. Elevii lui Ștefan Nanu au punctat rapid, încă din primul minut. ”Olarii” au căutat egalarea, dar în zadar. Și-au creat ocazii de a înscrie, și hunedorenii au avut oportunități de a-și majora avantajul printre care și o bară, însă tabela a rămas neschimbată. Cele mai mari șanse de a marca din tabăra oaspeților le-au irosit Adi Popa, Moldovan, Simeanu. În partea secundă, balanța s-a înclinat și mai mult în favoarea celor de la Deva. Flacăra a rămas în 10 oameni. Ionuț Simeanu a fost eliminat în apropiere de minutul 70. Horezenii nu au renunțat, însă, la luptă. Au continuat să creadă în șansa lor, iar în prelungiri, în minutul 90+3, eforturile și încrederea le-au fost răsplătite. Fundașul Cristi Munteanu a marcat cu capul, pentru 1-1. Centrarea a venit din piciorul lui Adi Popa. Golul egalizator a produs bucurie în tabăra ”olarilor”, care se pot declara mulțumiți de rezultat, ținând cont de faptul că au fost conduși din debutul partidei, au jucat în deplasare, iar mai bine de jumătate de repriză au luptat în inferioritate numerică.

Pentru Flacăra Horezu au evoluat la Simeria: D.Vlădoi – Mihăescu, Moldovan, Munteanu, Grosu – Nistor, Precup, Dobrescu, Simeanu, Preda, A.Popa. Au mai intrat: I. Nuță și R. Dinu.

În etapa de la finele acestei săptămâni, Flacăra va veni în Zăvoi, pentru ”derby-ul” local, cu Minerul Costești. Partida va avea loc sâmbătă, 7 noiembrie, de la ora 14.00.