Acasă Liga 6 Damila, prima victorie de la revenirea în fotbalul organizat. Achiziție surpriză pentru...

Damila, prima victorie de la revenirea în fotbalul organizat. Achiziție surpriză pentru Măciuca, înaintea partidei de la Zătreni

1535
0

Damila Măciuca a obținut sâmbătă prima victorie de la revenirea în fotbalul organizat. Formația din comuna administrată de Mugur Mărcoianu s-a impus cu scorul de 4-3 la Zătreni, pe terenul campioanei en-titre de la Liga a VI-a, care resimte din plin pierderile suferite în pauza competițională. Oltețul a început meciul în inferioritate numerică. Doar 10 jucători s-au prezentat la teren. Trupa coordonată de Nicu Vîlcu a rămas chiar în 9 jucători, după un cartonaș roșu. Ulterior, însă, a ajuns la teren și jucătorul titular care a lipsit la debutul confruntării, astfel că Oltețul a continuat în 10.

Rezultatul final a fost favorabil, așadar, oaspeților. În primul 11 al Damilei și-a făcut prezența și unul dintre golgheterii din trecut ai echipei, care a evoluat în acest debut de sezon în Liga a IV-a, pentru CS Mădulari. ”Bănel” Grecea a semnat cu Măciuca și a și marcat în prima partidă de la revenire. Au lipsit, în schimb, trei jucători emblematici: Chiriță, Lucian Munteanu și Corvin Popescu. Dintre ”greii” echipei, a fost prezent doar Gabi Sîntion. ”Torje” a marcat o dublă pentru oaspeți. Tudora a înscris din penalty și dintr-un șut cu exteriorul, din apropiere de corner. A mai fost și un autogol, deși Damila l-a creditat ca marcator pe Iulian Săndulescu. Cu victoria de la Zătreni, Damila a urcat pe locul 7 în Seria Sud a Ligii a VI-a. În următoarea etapă, pe stadionul Bogdan Medrea vine Faurul Livezi.