Acasă Liga III Flacăra, numărul 1 dintre echipele vâlcene din Liga a III-a. A revenit...

Flacăra, numărul 1 dintre echipele vâlcene din Liga a III-a. A revenit pe podium

1159
0

Sâmbătă după-amiază, în Treapt, Flacăra Horezu a primit vizita celor de la Minerul Costești, în Liga a III-a. Partida s-a terminat favorabil ”olarilor”, care s-au impus italienește, cu 1-0. Singurul gol al întâlnirii a fost marcat de Adrian Bărbuți, în minutul 27. A înscris cu capul, după un corner executat de Precup. Flacăra e numărul 1 dintre echipele vâlcene din Liga a III-a. Victoria cu Costești a readus-o pe podium. E pe locul 3, cu 9 puncte, însă echipele din fața sa, de dinaintea etapei, nu au jucat. Craiova și Roșiori se întânesc pe 4 octombrie.

Horezenii au păstrat obiceiul din etapele precedente de pe teren propriu din acest sezon. Lovitura de începere a meciului cu Costești a fost dată de un fost portar al echipei, Nunu Ionescu.

”A fost un meci frumos. S-a jucat fotbal curat între două echipe bune, zic eu. Suntem bucuroși că am reușit să obținem cele trei puncte. Un alt aspect pozitiv este că nu am primit gol. Felicitări, băieților pentru acest meci. Prima repriză a fost mai bună pentru noi. Am avut 2-3 ocazii, am și marcat. În repriza secundă s-a echilibrat jocul. Au avut și oaspeții oportunități. Una prin Vasilescu, dar a intervenit Păușescu. Ne bucurăm pentru victorie, dar trebuie să rămânem concentrați. E început de campionat, sunt multe puncte în joc și trebuie să muncim mult pentru a acumula cât mai multe. Urmează un nou meci dificil, la Călimănești, o echipă bine organizată, omogenă, cu un antrenor foarte bun. Avem câteva zile la dispoziție să pregătim cum trebuie următorul joc”, a declarat Adi Popa, după succesul cu Costești.

”În prima repriză nu am făcut un joc prea bun. A doua, am controlat-o, am încercat să egalăm, am făcut pressing, am jucat mult mai bine. Păcat că nu am reușit mai mult. Ne-am ridicat la nivelul adversarei, am avut mai mult curaj. A fost primul meci când nu am avut în primul 11 niciun jucător nou-venit. Mai sunt lucruri de reglat, dar avem speranțe că va fi bine, că suntem pe un drum bun. Dacă reglăm și eliminăm greșelile, pe care le-am făcut și acum, în prima repriză, la Horezu, vom arăta și mai bine”, a spus și Marius Vlădoi, antrenorul de la Costești. După meci, în drumul spre casă, ”minerii” au făcut un popas la Costești, la o păstrăvărie, invitați la masă și de președintele clubului, Sergiu Holtei, care și-a serbat ziua de naștere, după aniversarea de vineri.

Flacăra Horezu: Păușescu – Stanciu, Mocioacă, Bărbuți, Ivan, Cioinac, Ov. Popescu, A. Popa, Trașcă, Precup, Dobrescu. Au mai intrat: Dinu, Dușmanu și Habet. Au absentat Ruican, Sandu și Avram, cu probleme medicale.

Minerul Costești: Denis Vlădoi – Fierbințeanu, Enache, Ion Marian, Vasilescu, Cotolan, Nicolaescu, Gruinea, Tisanu, Radu Filip, D. Negoiță. Au mai jucat: Neacșa, Militaru, Stanca, Ion Cătălin, Stere.