Acasă Karate CS Vâlcea 1924 a înființat și o secție de para-karate! Sportivii speciali...

CS Vâlcea 1924 a înființat și o secție de para-karate! Sportivii speciali au obținut primele medalii la Naționale pentru noul club

239
0

Duminică, 23 aprilie, la COSR Izvorani, Federația Română de Karate, membră WKF, a organizat finala Campionatului Național de Para-Karate Interstiluri WKF. De la CS Vâlcea 1924, cinci sportivi cu Sindrom Down, însoțiți de antrenorul emerit Paul Dinu, au obținut următoarele rezultate: Elena Vlad – medalie de aur și titlul de Campioană Națională de Para-Karate WKF la Seniori; Alin Ștefan Ionescu – medalie de aur și titlul de Campion Național de Para-Karate WKF la Seniori; Alexia Maria Iancu – medalie de argint și titlul de Vicecampioană Națională de Para-Karate WKF la Seniori; Radu Gabriel Stanciu – medalie de argint și titlul de Vicecampion Național de Para-Karate WKF la Seniori; Florian Fumur – medalie de bronz la Para-Karate WKF la Seniori.

”Doresc să îi felicit pe toți sportivii cu dizabilități din țară care au participat la acest frumos Campionat Național WKF și în special pe sportivii noștri de la C.S. Vâlcea 1924, pentru rezultatele obținute. Le mulțumesc pe această cale domnilor Constantin Rădulescu – președinte al Consiliului Județean Vâlcea și Bogdan Pistol, președinte al Clubului Sportiv Vâlcea 1924, pentru susținerea și încrederea acordată cu prilejul înființării secției de Para-Karate, în cadrul CS Vâlcea 1924. Vă mulțumesc pentru șansa și sprijinul acordat acestor sportivi minunați și ne bucurăm să facem parte din familia C.S. Vâlcea 1924”, a declarat antrenor emerit Paul Dinu – 6 DAN, la întoarcerea de la Izvorani.