Acasă Karate Karateka de la CS Chimia, de șapte ori pe podium la Naționalele...

Karateka de la CS Chimia, de șapte ori pe podium la Naționalele de Interstiluri WKF, de la Izvorani

218
0

Sâmbătă, 22 aprilie și duminică, 23 aprilie, la COSR Izvorani, Federația Română de Karate a organizat finala Campionatului Național de Karate Interstiluri WKF. CS CHIMIA Rm.Vâlcea a fost reprezentată cu cinste de o parte dintre cei mai buni sportivi pregătiți de antrenorul emerit Paul Dinu. S-au obținut rezultatele:
Ștefania Păun – medalie de aur și titlul de Campioană Națională la juniori, Daniela Floarea – medalie de bronz la juniori, Ștefania Bogoslov – medalie de bronz la juniori, Silviu Ghiță – medalie de bronz la seniori, Bogdan Murgea – medalie de bronz la seniori, Ștefan Ionică – medalie de bronz la seniori și Paul Dinu – medalie de bronz la seniori.
”Doresc să îi felicit pe toți sportivii pentru rezultatele obținute și să mulțumesc pe această cale Federației Române de Karate, în special domnului Președinte al FR Karate Octavian Amzulescu și domnului Secretar General Cristian Bogza, Primăriei Municipiului Râmnicu Vâlcea, în special domnului primar Mircia Gutău, CS CHIMIA Rm.Vâlcea, în special doamnei director Lelioara Alexandrescu”, a transmis antrenor emerit, Paul Dinu – 6 DAN, după Naționalele de la Izvorani.