Acasă Diverse Confirmare! ”Hagge” va juca în ”templul” handbalului românesc!

Confirmare! ”Hagge” va juca în ”templul” handbalului românesc!

298
0

Transferul anunțat a fost confirmat! Nathalie Hagman va evolua în ”templul” handbalului românesc, în Sala Sporturilor Traian din Rm. Vâlcea. Nu de acum, ci din sezonul viitor. Handbalista suedeză, legitimată acum la Neptunes de Nantes (Franța), a semnat un contract valabil timp de două sezoane cu SCM Rm. Vâlcea

”Primul transfer pentru următorul sezon competițional! Nathalie Hagman, componentă de bază a naționalei Suediei, este noul transfer al formației noastre. Nathalie are 31 de ani, o vastă experiență la nivel internațional și activează pe postul de extremă dreapta. Se alătură echipei noastre pentru următoarele 2 sezoane. Sportiva este născută în Farsta, Suedia, în 19 iulie 1991. Printre echipele de top a activat la TTH Holstebro, Nykøbing Falster, CSM București, Odense Handbold sau Nantes.
Cu echipa națională a Suediei a câștigat medalia de argint și medalia de bronz, ambele la Campionatele Europene EHF EURO.
Are peste 600 de goluri înscrise pentru echipa națională, este câștigătoare a EHF European League (2015 și 2019), câștigătoare a EHF Cup (2016) și locul 3, bronz, în EHF Champions League, ediția 2018”, au transmis oficialii SCM.

”Sunt fericită să joc din nou în România și să joc pentru Râmnicu Vâlcea în sezonul viitor. Consider că Vâlcea joacă un handbal foarte plăcut, în viteză, așa că aștept cu nerăbdare să fac parte din această echipă și, bineînțeles, că-mi cunosc colegele, să jucăm în fața suporterilor vâlceni”, a declarat Nathalie, citată de conducerea clubului de la poalele Capelei.