Acasă Diverse Adversar incomod pentru SCM în optimile Cupei României la handbal feminin. Sponsor...

Adversar incomod pentru SCM în optimile Cupei României la handbal feminin. Sponsor de la Vâlcea pentru competiția organizată de FRH

631
0

Vineri, 20 ianuarie, FRH a stabilit programul optimilor Cupei României la Handbal Feminin. SCM Rm. Vâlcea nu a jucat în fazele anterioare. Abia acum intră în competiție. Va avea parte de un adversar incomod. Gloria Bistrița, echipă aflată pe locul 3 în Liga Florilor, i se va opune grupării de la poalele Capelei. Confruntarea va avea loc în jurul datei de 23 februarie. Main-eventul acestei faze este partida dintre vicecampioana și campioana en-titre, CSM București – Rapid, ocupantele primelor două locuri în campionatul intern, care până la duelul din Cupă se vor mai înfrunta o dată în Liga Florilor, luni, 30 ianuarie, în prima etapă din retur. Cele opt echipe câștigătoare din optimile Cupei României vor merge în sferturile competiției, care ar urma să aibă loc pe 9 martie.

Handbalistele pregătite de Bent Dahl vor juca două meciuri cu Gloria Bistrița în februarie. Pe 8 februarie, la Vâlcea, în Liga Florilor și ulterior în Cupă.

De menționat ar mai fi că din acest sezon Cupa României are un nou sponsor. Este vorba despre un brand 100% românesc, Fabrica de Conserve Râureni, din Vâlcea.

«Cu drag din natură, Râureni intensifică susținerea handbalului românesc și dă numele competiției de tradiție și plină de surprize, Cupa României Râureni. Mizăm cu încredere pe ajutorul de nădejde al acestei mărci 100% românești, cu un renume excelent, inclusiv la nivel internațional, cu o tradiție de peste 50 de ani.

Dezvoltarea durabilă și împlinirile au nevoie de fani înfocați și de devotamentul partenerilor care ne susțin material, cu asumarea misiunii de a sprijini valorile autentice ale țării prin handbal, sportul național cu un potențial fantastic.

„Suntem foarte mândri de acest parteneriat și de faptul că putem contribui la dezvoltarea unui sport cu tradiție în țara noastră. Râureni este unul dintre brandurile cele mai conectate la valorile românești și ne-am făcut din susținerea acestora o misiune pe care ne-o asumăm cu mult entuziasm. Suntem încrezători în această asociere și așteptăm cu multă emoție primele competiții în care handbaliștii români își vor etala performanțele”, a declarat Dan Mutu, CEO Râureni.

„Avem încredere că beneficiile acestui parteneriat se vor simți rapid, atât pentru sportivii implicați în competiții, cât și pentru publicul iubitor de handbal, care îmbrățișează valorile autentice românești”, a declarat Constantin Din, președintele FR Handbal», au transmis oficialii FRH, cu privire la noul parteneriat.

Cupa României Râureni a pregătit, așadar, următoarele dueluri în faza optimilor:

Activ Prahova Ploiești – CS Dacia Mioveni     __-__

CSU Știința București – LT ”Liviu Rebreanu” Turda  __-__

CSM Slatina – CSM Roman                              __-__

Gloria 2018 Bistrița Năsăud – SCM Râmnicu Vâlcea  __-__

CSM Corona Brașov – CSM Galați                  __-__

CSM Târgu Jiu – CS Măgura Cisnădie            __-__

Dunărea Brăila – SCM Gloria Buzău              __-__

CSM București – CS Rapid București            __-__