Acasă Liga III Cetatea, dărâmată în Treapt! ”Cocoșii”, victorie cu trei goluri, după patru etape...

Cetatea, dărâmată în Treapt! ”Cocoșii”, victorie cu trei goluri, după patru etape grele. Sandu, cu mâna în ghips

804
0

Se împlinise o lună de când Horezu nu a mai cunoscut gustul victoriei. Pe 8 octombrie a câștigat cu 1-0 confruntarea cu Alexandria și de atunci a fost secetă. Au urmat trei meciuri fără goluri, încheiate cu remize albe, 0-0, apoi înfrângerea de la Colonești, care a produs și mai mare supărare. Sâmbătă, însă, Flacăra a ars din nou cu putere. ”Olarii” au marcat trei goluri și s-au bucurat de trei puncte. Au dărâmat Cetatea… din Tr. Măgurele, echipă clasată pe locul 3 înaintea rundei. A fost 3-1 pentru ”cocoși”. Toate cele patru goluri ale întâlnirii au fost marcate în prima repriză. Deschiderea scorului s-a produs după 14 minute de joc, după o acțiune pe dreapta a lui Pintilie. Mingea a ajuns la Adi Popa, iar din 10 metri, antrenorul gazdelor, a trimis balonul în plasă: 1-0. În minutul 25, gruparea vâlceană a dublat diferența după o fază lucrată. Adi Popa a trimis pentru Precup, iar Gabi, pentru Trașcă. Alex a finalizat din 6 metri. Teleormănenii și-au revenit din ”pumni”. Au redus din handicap după o fază fixă, un corner. Scorul final a fost stabilit încă din minutul 39. A fost o diagonală, în dreapta, Pintilie i-a pasat lui Stanciu și din 12 metri, acesta din urmă a punctat pentru 3-1, rezultat care s-a menținut până la finalul celor 90 de minute. În partea secundă, Flacăra a mai avut o bară, după acțiunea lui Dinu. Horezenii l-au pierdut în repriza a doua pe Sandu, care a fost călcat pe mână de un adversar. La poza de final, a apărut cu ea bandajată, de gât. Adi Popa, Marian Deaconescu și toți colegii acestuia speră să nu fie nimic grav.

”A ieșit extraordinar! Ne-am dorit foarte mult să câștigăm. Aveam mare nevoie de acest succes, după câteva etape grele. Lupta e foarte strânsă în serie și orice punct contează”, a subliniat Adi Popa, după victoria care a urcat-o iar pe podium pe Flacăra. ”Cocoșii” sunt ceva mai liniștiți. Autoritățile locale au făcut eforturi pentru a achita din restanțe. În runda viitoare, Horezu joacă tot acasă, cu Roșiori. Ultimul meci al anului de pe teren propriu va fi pe 3 decembrie, contra Coziei Călimănești.

În meciul cu Turnu Măgurele au evoluat pentru echipa pregătită de Adi Popa și Marian Deaconescu: Păușescu – Pintilie, Bărbuți, Mocioacă, Sandu, Cioinac, Popescu, Stanciu, Precup, Trașcă, A. Popa. Au mai jucat: Ivan, Dobrescu, Dușmanu și Dinu.