Acasă Liga III ”Trei bare, penalty ratat, minge scoasă de pe linia porții, gol din...

”Trei bare, penalty ratat, minge scoasă de pe linia porții, gol din off-side, al nostru anulat eronat”! Cozia consideră că a pierdut pe niște greșeli de arbitraj meciul cu Potcoava

1285
0

Pentru a doua oară în acest sezon, Cozia Călimănești a pierdut pe teren propriu în Liga a III-a. partida de sâmbătă, cu Petrolul Potcoava, s-a încheiat la scorul de 1-0 pentru oaspeți. Singurul gol al întâlnirii a fost înscris de trupa olteană în minutul 15. Echipa vâlceană consideră că doar ghinionul și unele decizii ale arbitrilor au făcut ca rezultatul să fie negativ.

””Mingea nu a vrut să intre în poartă. Am avut foarte multe ocazii clare. Sîrbu, o dată și Marinaș, de două ori, au trimis mingea în bară. Lui Lexu` i-au scos-o adversarii de pe linia porții. Tot Ștefan a ratat o lovitură de pedeapsă, în minutul 55. Sîrbu a provocat penalty-ul. Dar peste toate astea, toate ocaziile noastre, au fost niște decizii ale arbitrilor mari. Golul oaspeților a fost înscris dintr-un off-side de trei metri. Pe final, am trimis mingea în plasă și noi, dar arbitrul a dictat fault în atac. Pe o minge lungă, doi apărători au căzut unul peste altul, mingea a ajuns la Marinaș și apoi în poartă. Când Marinaș a lovit-o, arbitrul a fluierat. Nici vorbă de vreun fault. Și dacă demonstrăm că așa a fost, ce să mai facem? Rezultatul nu se mai întoarce. Ne uităm lung. Tot ce putem face este să pregătim foarte bine meciul viitor și să încercăm să obținem puncte cu Vedița Colonești”, au transmis oficialii Coziei.

Echipa din Călimănești s-a bazat, în acest meci, pe: Borz – Ștefan, Marian Chiripuș, Kelemen, Dobrin, Horumbă, Bîrziche, Mădălin Chiripuș, Ghighilicea, Marinaș, Sîrbu. Au mai intrat: Duca, Rădoi și Mazilu.