Acasă Liga III ”Vulturii” au învins lidera! Dăești s-a impus pe terenul unde nicio echipă...

”Vulturii” au învins lidera! Dăești s-a impus pe terenul unde nicio echipă nu a câștigat în acest sezon

1099
0

Viitorul Dăești a avut patru etape în care nu a cunoscut gustul victoriei. A remizat și a pierdut în aceste runde. Săptămâna aceasta a fost, însă, una perfectă pentru ”vulturi”. Atmosfera în cadrul grupului s-a detensionat după o ieșire la restaurant, o mică petrecere, pentru socializare, un mic team building. S-a dovedit de bun augur. Sâmbătă, 12 noiembrie, elevii lui Călin Cojocaru au găsit din nou drumul către succes. S-au impus pe terenul unei echipe care nu pierduse niciun meci acasă, în acest sezon, Sporting Roșiori, chiar lidera Seriei a VI-a a Ligii a III-a de dinaintea rundei. Gruparea din Fedeleșoiu a câștigat partida cu scorul de 2-1. A plecat de la 1-0. Gazdele au trecut în avantaj în minutul 64. A avut puterea să revină. În minutul 70, după o centrare a lui Samson, Dragoș Popa a împins balonul în plasă. Spre final, în minutul 86, o minge înaltă trimisă în careu a fost lovită cu mâna de un apărător al formației din Roșiori, iar arbitrul a indicat punctul cu var. Anghelina a transformat penalty-ul care a adus cele trei puncte Dăeștiului. A fost supărare mare la Roșiori. Spectatorii au escaladat gardul împrejmuitor, au aruncat cu obiecte în teren. O parte din ele și-au găsit și ținta. Jucătorii și oficialii de la Dăești au fost scuipați și înjurați. Organele de ordine au făcut față cu greu situației. Mălin, Cotolan au căzut pradă furiei acestora. Cotolan a ripostat, însă, și a văzut cartonașul roșu din partea arbitrului. S-a mai acordat un roșu, antrenorului echipei gazdă, pentru proteste repetate.

”Am întâlnit echipa de pe primul loc, formație care nu pierduse pe teren propriu și care se deschide, joacă fotbal, la fel ca și noi. Am dominat ca joc și număr de ocazii. Puteam să intrăm la pauză cu cel puțin două goluri. Am ratat, a fost la fel ca și cu Alexandria. Contrar cursului jocului, în partea secundă am primit iar gol, dintr-o lovitură liberă, pe o neatenție a lui Lungu. Nu a fost o minge imparabilă, să nu poată interveni. A trebuit să muncim să revenim pe tabelă. Am egalat, iar apoi, pe fondul unui joc foarte bun, am marcat și golul 2, după un penalty clar ca lumina zilei. Apărătorul a pus mâna pe minge. Nu a existat niciun dubiu. Vreau să-i felicit pe băieți pentru rezultat, pentru joc și atitudine. Și cu Alexandria am făcut un meci bun, dar ne-a lipsit golul și un pic de șansă. Trebuie să rămânem concentrați, să ne pregătim bine pentru meciul cu Universitatea Craiova 2, să nu fim iar surprinși”, a declarat Călin Cojocaru, antrenorul echipei din Dăești, după succesul care a adus-o pe Viitorul la două puncte de ultimul loc de play-off.

Au evoluat pentru Dăești la Roșiori: Lungu – Samson, Diaconescu, Pîrvulescu, C. Munteanu, Iordache, Tiihonen, Wilfred, Pahama, Dragoș Popa, Saleh. Au mai jucat: Anghelina, Grecu, Garcia și Popolan.