Acasă K1 The Beast Team importă campioni! Un sportiv de mare valoare a ajuns...

The Beast Team importă campioni! Un sportiv de mare valoare a ajuns la Vâlcea, în sala lui Alexandru Codiţă

1185
0

The Beast Team este o sală nouă în oraşul nostru, deschisă de către Alexandru Codiţă, luptător profesionist de MMA. Sala are acum un nou antrenor. Este vorba despre Cosmin Pîrva, component al lotului naţional de Kempo MMA. Acesta s-a mutat în Vâlcea pentru a antrena alături de fostul său coleg de lot Alexandru Codiţă. Cei doi antrenori sunt din oraşe diferite. Alexandru a fost sportiv în cadrul clubui CSA Steaua din Capitală, Bucuresti fiind şi oraşul său natal. Cosmin Pîrva vine din judeţul Hunedoara (oraşul Lupeni), unde a fost singurul luptător cu performanţe în sport uimitoare.
Cei doi tineri (de 20 şi 23 de ani) au reprezentat România cu cinste pe plan naţional şi internaţional, urcând pe cele mai înalte trepte ale podiumurilor europene şi mondiale în diferite sporturi olimpice şi neolimpice.
Cosmin a reuşit aceste performanţe în ciuda diagnosticului dat de către medici, problemelor respiratorii. Acesta a luptat runde întregi în decursul carierei având doi adversari. Unul a fost luptătorul din faţa sa, iar celalalt astmul bronşic ce nu îl lasă să respire corect în timpul efortului titanic din meciuri.
Alexandru şi Cosmin şi-au propus să pună judeţul Vâlcea pe harta sporturilor de contact prin performanţele lor ca atleţi, dar şi prin copiii pe care îi antrenează. Vor să reprezinte oraşul în cadrul competiţiilor cot la cot cu elevii lor.