Acasă Auto-Moto Audi Q3 este disponibil acum cu pachetul sportiv S-Line

Audi Q3 este disponibil acum cu pachetul sportiv S-Line

404
0

audi-q3-s-lineUn plus de imagine pentru Q3. Cel mai nou SUV de la Audi primește din această săptămână pachetul S-Line. Pe lângă accesoriile sportive, dotările includ inserturi fine cât și piele Nappa sau Alcantara.

Audi aduce pe final de an câteva noutăți care vizează mezinul gamei de SUV-uri. La șase luni de la lansare, noul Q3 devine beneficiarul pachetului de elemente sportive S-Line, ce dau o tentă de exclusivism oricărui exponent cu simbolul celor patru cercuri unite. Începând din această săptămână acesta poate fi comandat pe majoritatea piețelor europene.
Binecunoscut clienților Audi, pachetul include accesorii de calitate din aluminiu, lemn sau materiale din piele Nappa și Alcantara pentru scaune, plus inserturi și jante cu un profil sportiv.
S-Line este oferit în două pachete distincte, Exterior și Sport, ce dispun de echipamente diferite.

S-Line Exterior

Așa după cum îi spune și numele, primul set de elemente premium sportive este dedicat exclusiv liniei exterioare. Prețul acestui pachet este de 1.390 euro și include bare de protecție noi pentru partea frontală și cea din spate, un difuzor de aer cu design sportiv și ornamente pentru uși în culoarea caroseriei.
Aura sportivă va fi subliniată de noile jante de 18 inci cu spițe duble, grila cu bare verticale cromate cât și țevile de eșapament, de asemenea cromate.
Difuzorul și spoilerul față primesc accente sportive prin intermediul câtorva finisaje ce imită platina. Un set de inserturi cromate vor evidenția secțiunea față, iar logoul S-Line prezent pe aripile față va reaminti existența celor câteva dotări speciale ale debutantului Q3.

S-Line Sport

Oferă o echipare mai pretențioasă și completă, atât la exterior cât și la interior. Audi este cu adevărat generos în ceea ce privește dotările standard din pachetul S-Line Sport, al cărui preț este fixat la 1.960 de euro. Aspectul exterior al noului Q3 este redefinit într-o notă mult mai atractivă de noile jante de 18 inci, special create pentru acest pachet. Producătorul oferă și un set unic de jante din aliaj de 19 inci în combinație cu pneuri cu talon îngust cu dimensiunile  255/40 R 19.
Spoilerul față și spate sunt înlocuite cu bare de protecție cu o tușă sportivă, iar eșapamentul cromat și difuzorul plusează și ele la capitoul imagine.
Pentru interior, germanii de la Audi rezervă câteva surprinze. Q3 S-Line Sport este nu doar cel mai rafinat ci și cel mai bine echipat, fiind de altfel un autentic vârf de gamă în oferta modelului Q3. Habitaclul abundă în materiale de calitate acoperite cu piele Nappa sau Alcantara în cinci nuanțe. Volanul sportiv, scaunele cu suport lombar, levierul cutiei de viteze, maneta de frână pot fi tapițate cu piele perforată sau un material special care nu este afectată de acțiunea razelor soarelui, păstrând la suprafață o temperatură obișnuită.
Inserturile din aluminiu și cele din oțel inoxidabil aflate pe praguri contrastează cu nuanțele mate ale plafonului și covorașelor (gri sau negre). Opțional, pot fi alese un set de inserturi din lemn și un volan multifuncțional cu padele.
Q3 S-Line Sport mai beneficiază de o suspensie sportivă cu reglare dinamică, ce a atras o gardă la sol coborâtă cu 20 mm.

Sursa: www.autopassione.ro