Acasă Auto-Moto Audi iniţiază testele preliminare cu R8 Facelift

Audi iniţiază testele preliminare cu R8 Facelift

441
0

Audi-R8-FaceliftÎn toamna acestui an va sosi modelul R8 cu îmbunătăţiri. Schimbările se axează pe retuşuri discrete la partea frontală şi sistemul de lumini. R8 Facelift va aduce cu sine şi motorizări mai puternice.
Audi defilează de o bună bucată de vreme, braţ la braţ cu succesul, în liga superioară a maşinilor rapide. Pentru că au trecut aproape şase ani fără să facă schimbări, marca germană a luat în sfârşit decizia a de înnoi vârful de lance R8. Versiunea restilizată va sosi în toamna acestui an cu o serie de noi detalii.
Schimbările nu vor fi spectaculoase, ci mai degrabă discrete după cum ne indică şi aceste imagini spion.
R8 Facelift este adaptat noilor cerinţe în materie de siguranţă rutieră, motiv pentru care blocurile optice faţă ușor retuşate vor îngloba tehnologia LED şi lumini diurne. Va fi un singur rând de becuri LED poziţiont în jumătatea superioară a farurilor. Aceiaşi tehnologie ce ajută maşină să fie mai vizibilă în trafic va fi adoptată şi de lămpile spate.
Pentru că are proporţii perfecte şi linii aerodinamice exteriorul nu va diferi cu nimic de actualul model. Cu toate acestea unele ajustări vor fi aplicate eleronului spate şi prizelor frontale de aer.
Noutăți vor fi şi în fişa tehnică, în special la partea de propulsie. R8 Facelift va avea motoare mai puternice. Versiunea V8 de 4.2 litri va genera 450 de cai putere, în timp ce unitatea de 5,2 litri cu un bloc motor de zece cilindri se va îndrepta spre cifra 600. Audi va renunţa la cutia automată cu 6 trepte în favoarea unei transimisii similare ca tehnologie, dar cu 7 trepte.
Cutia manuală cu 6 trepte îşi păstrează locul în ofertă. Suspensiile şi direcţia vor fi optimizate pentru a ridica ştacheta agilităţii bolidului german.
Audi va prezenta versiunea restilizată R8 la sfârșitul lunii septembrie cu ocazia Salonului Auto de la Paris.

Sursa: www.autopassione.ro