Acasă K1 Adrian Ghenţăr, de la Tiger Gym, a obţinut Centura de Aur a...

Adrian Ghenţăr, de la Tiger Gym, a obţinut Centura de Aur a FRFK. Cojocaru a ajuns în finala concursului de kickboxing de la Buzău

55
0

La finele săptpămânii trecute, la Buzău, într-un club din Pietroasele, s-a desfăşurat Cupa Semipro ”Centura de Aur FRFK”. Competiţia a adunat la start peste 60 de sportivi. Meciurile s-au disputant în sistem piramidal, cu trei reprize de câte trei minute la 10 categorii diferite. A fost pusă în joc câte o centură pentru fiecare categorie în parte. Au fost prezenţi cei mai buni sportivi ai Federatiei Române de Freestyle Kickboxing şi Muay Thai. Evenimentul a fost unul extrem de apreciat pentru calitatea meciurilor şi pregătirea luptătorilor. La acest eveniment sportiv au fost prezenţi şi doi dintre sportivii pregătiţi de Viorel Stanciu, la clubul Tiger Gym Rm. Vâlcea. Ambii s-au remarcat. Adelin Cojocaru s-a clasat pe locul 2. A ajuns în finală. A fost un meci foarte disputat, considerat de organizatori cel mai tehnic şi intens al galei, din categoria juniorilor.
Adrian Ghenţăr a obtinut locul I si Centura de Aur FRFK. S-a impus în finală printr-un K.O. spectaculos.
În luna decembrie, luptătorii de la Tiger Gym se vor întoarce în ring. Vor participa la o nouă competiţie organizată de Federaţia Română de Freestyle Kickboxing şi Muay Thai, tot la Buzău.