Bârfe

Zvonuri (ne)bune de luat în seamă

• Aşa cum a promis la începutul campionatului recent încheiat („Dacă nu promovăm nici anul acesta desfiinţez echipa şi fac grupe de copii şi juniori!”), marele preş. Gheorghe Bucuroiu a demarat deja planurile pentru a transforma Hidroelectra într-un puternic centru juvenil, ale cărei echipe să participe în campionatele de juniori ale AJF-ului, ba chiar şi ale FRF-ului. Să fie într-un ceas bun!

• S-a încheiat aşadar şi campionatul în Liga a V-a. S-au stabilit echipele care promovează, dar condiţiile execrabile existente la bazele sportive pe care le au pentru a evolua în eşalonul superior le împiedică să-şi atingă obiectivul. Majoritatea mizează pe alianţe, cu grupări slab cotate, dar cu terenuri bune. O astfel de grupare care-a obţinut pe teren dreptul de a face saltul în Liga a IV-a, simţindu-se cu musca pe căciulă şi neavând unde juca din toamnă, a decis să facă o alianţă cu o formaţie ce tocmai a retrogradat. Până aici e simplu, doar că trebuie să se stabilească şi echipa care va juca, formată din cele două grupări. Fiecare reproşează celeilalte că are jucători lipsiţi de valoare care nu merită să joace în liga a IV-a. Una n-are jucători, alta n-are bază. Cum se vor înţelege?

• Cum n-a existat nici o echipă care să promoveze anul acesta în Liga a III-a, campionatele organizate sub egida AJF Vâlcea par de-a dreptul compromise. Au început deja voci să acuze faptul că blaturile ordinare din elita fotbalului judeţean sunt de vină pentru aceste prestaţii hilare ale grupărilor care încearcă să facă saltul în diviziile naţionale. Tocmai de aceea, câţiva antrenori sunt decişi să dea în vileag măgăriile unor preşedinţi de club care se tot dădeau mari cu promovarea, dar până la urmă au luat-o meseriaş pe coajă. Aşteptăm nerăbdători dezvăluirile incendiare pe care unii oameni de fotbal sunt interesaţi să le facă despre campionatul fâsâit câştigat cu mare tam-tam de Hidroelectra, care ulterior a avut o prestaţie jalnică la meciul de baraj.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button