Bârfe

Zvonuri (ne)bune de luat în seamă

• Prezenţi în tribună la meciul desfăşurat sâmbătă trecută la Drăgăşani oficialii echipei Jiul Rovinari au început să le cam ia spaima jucătorilor care evoluează pentru campioana judeţului Vâlcea şi sunt pe cale să-şi schimbe părerea vizavi de valoarea fotbalului de pe la noi.

• Despre meciul de la Drăgăşani, care-a decis campioana Ligii a IV-a, nu sunt până la urmă prea multe de spus. Rezultatul a fost cel aşteptat, însă într-un mod oarecum ciudat echipa gazdă a părut resemnată cu înfrângerea încă din start. Acest lucru este demonstrat şi de „inspiraţia” unor oficiali drăgăşeneni de a băga în teren mai mulţi tineri jucători, care n-au putut face mai mult decât un simplu act de prezenţă.

• Un antrenor din Liga a IV-a, a cărui echipă este considerată ca şi retrogradată a început să umble cu „miloaga” pe la alte grupări de la „Onoare”, care ar urma ca anul acesta să promoveze. Scopul acestei „milogeli” îl reprezintă dorinţa de a activa în continuare încă un an în elită, cu preţul de a fuziona cu echipa care ar accepta această propunere. Însă, până în acest moment, nici o echipă nu este tentată de oferta sa şi nu este dispusă să încheie o colaborare cu retrogradaţii.

• Se pare că unei grupări fără obiectiv din Liga a V-a nu i-ar fi ieşit deloc calculele în urma unei partide pe care a disputat-o contra unei candidate la promovare. Pentru a le facilita câştigarea partidei, oficialii echipei pentru care punctele nu mai contau ar fi solicitat adversarilor o anumită sumă de bani, care însă nu a fost oferită până la urmă de gruparea care vizează primul loc. În acest caz, în disperare de cauză, candidata la promovare a negociat direct cu brigada de arbitri. Iar pe teren lucrurile au decurs aşa cum şi-au dorit oficialii formaţiei din fruntea ierarhiei. Şi iată cum, pentru că nu s-au înţeles în privinţa sumei pe care urmau s-o primească în urma unui blat normal, jucătorii echipei fără obiectiv au plecat şi învinşi, şi fără bani.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button