Politica

APIA are un nou şef: Rodica Joiţa

• Deşi este doar secretară, se spune că ea conduce întreaga instituţie chiar de sub biroul directorului cu nume de hamburger

Vechiul nostru tovarăş de la APIA, Valentin Haralambiade, se ţine în continuare de ghiduşii în instituţie. Apreciem însă faptul că începe să înveţe cum trebuie pusă problema cu angajatele tinere, neliniştite şi slobode la gură. Cu prima – care ne-a spus şi nouă nişte treburi ce trebuiau ţinute doar între ei doi – a rezolvat-o simplu. Cică i-ar fi dat un Matiz şi… via… a scăpat de ea!

Pe Gabi Cerbu, da, ştim că ea vă fascinează în mod special, şi pe domnul Sofianu la fel, a încercat să o scoată din vizorul neprietenilor trimiţând-o tocmai la Horezu. De acolo, ce-i drept, mai greu să aflăm detalii despre peripeţiile lor, dar avem promisiuni că, în câteva zile, vom primi informaţii care vă vor da pe spate. Să dea Cel de Sus! Bine, grav ar fi să le afle înaintea noastră noua secretară că, ştiţi cum e, din moment ce se bârfeşte că ea ar conduce mai nou instituţia, ne punem şi noi nişte semne de întrebare. Surse din APIA ne-au raportat că Rodica Joiţa taie şi spânzură mai nou în instituţie, iar Hari nu mişcă în faţa ei. Ce nu am înţeles este dacă noua secretara de deasupra directorului agenţiei a decis să închidă centrul de la Bălceşti sau bobii i-au întunecat din nou minţile lui Hari, făcându-l să anunţe inepţii pe la şedinţele cu inginerii. Recent, la Berbeşti, el a afirmat în faţa subordonaţilor că intenţionează să desfiinţeze centrul din inima zonei agricole a judeţului pentru a înfiinţa unul la Berbeşti. Ideea este cât se poate de proastă, mai ales dacă ne gândim că social-democraţii ar putea specula să această gafă, rupând foarte multe voturi de la PNL, partidul care de altfel l-a numit pe Hari în conducerea APIA pentru cu totul alte lucruri. Ca să nu lăsăm loc de interpretări, pe final, facem precizarea că aceste informaţii nu ne-au fost oferite de fostul ciripitor al şefului APIA, domnul Andrei, cum s-ar putea deduce, ci de un bun prieten al acestuia, care are aceeaşi părere despre direcţia greşită în care îl conduce Rodica Joiţa, secretara, femeie divorţată, cu copii, responsabilităţi, dar – se pare – mai sărăcuţă cu duhul.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button