Liga V

Trupa lui Tică Nistor nu vrea să piardă podiumul

Montana Izvorul Rece – Progresul Măldăreşti

Remizele din ultimele două partide au mai calmat puţin apele în tabăra celor de la Măldăreşti, care au admis că promovarea este aproape imposibilă şi că pot fi consideraţi ca aproape ieşiţi din grafic. Antrenorul Tică Nistor a ţinut să precizeze că lipsa de constanţă din jocul echipei sale arată că nu sunt pregătiţi suficient de bine pentru a trece în următorul eşalon divizionar. Deşi îşi doreau o eventuală promovare, evoluţia echipei sale din partidele precedente l-a convins pe Tică Nistor, după o analiză strictă a manierei de joc, că nu ar putea face faţă în Liga a IV-a.

„Cele două remize înregistrate de noi în ultimele două etape ne-au cam făcut să spunem adio de la promovare. A fost, totodată, o ocazie de a observa mai atent jocul echipei mele. La Costeşti, am fost egalaţi în minutul 94, iar la Tomşani am fost mult mai slabi ca adversarii. Nu avem echipă de Divizia D. Sunt conştient că, dacă promovăm, nu vom putea face faţă nivelului de joc prezent în elita fotbalului judeţean. În primul rând, avem nevoie de un portar mai experimentat, deoarece actualul are numai 16 ani. De asemenea, mai avem nevoie de un mijlocaş coordonator şi de un fundaş. Toate schimbările astea sunt nu pentru a face performanţă, ci doar a ne clasa pe un loc spre finele clasamentului, dar care să nu ne împingă înapoi spre „Onoare”. Eu aş dori să promovăm şi chiar în 5-6 ani să jucăm în Divizia A, dar astea sunt mai mult decât visuri”, a mai spus Tică Nistor, antrenor la Progresul Măldăreşti.
Meciul de săptămâna aceasta, contra celor de la Izvorul Rece, este unul destul de dificil, deoarece adversarii au multă experienţă de joc şi evoluează de ceva timp împreună.
„Ce pot să zic despre acest meci, doar că este unul cât se poate de greu. Adversarii noştri din această etapă au multă experienţă de joc, evoluează de mult timp împreună, se cunosc foarte bine şi ne pot pune probleme. Mai ales că vom juca pe un teren foarte greu, de pe care multe echipe bune au plecat învinse”, a mai spus antrenorul Tică Nistor.
Lucian CORNECI

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button