Acasă Liga V Delegatul Marin Brutaru ne spune că Lera Comerţul Stroeşti are două priorităţi:...

Delegatul Marin Brutaru ne spune că Lera Comerţul Stroeşti are două priorităţi: Mogoşan şi baza sportivă

85
0

Dacă anul trecut Lera Comerţul Stroeşti a fost o echipă ce a luptat până la final să obţină promovarea în Liga a IV-a, anul acesta situaţia a fost ceva mai modestă. Plecarea multor tineri la muncă peste hotare a afectat şi lotul acestei echipe, din rândul jucătorilor fiind unii ce nu s-au mai aflat în localitate. Despre problemele acestei echipe şi planurile de viitor imediat ne-a vorbit Marin Brutaru, delegat al echipei Lera Comerţul Stroeşti. Domnia sa ne-a spus: „Va fi o vacanţă mai mare pentru noi în primul rând datorită bazei sportive afectate în ultimul timp chiar şi de o viitură ce ne-a dus pe teren resturi de lemne şi mult nisip. Reunirea lotului o vom lăsa astfel pentru perioada de dinaintea startului de campionat, mai exact după Adunarea Generală a AJF Vâlcea când vom şti şi data începerii returului. La noi e iarnă grea, zăpada e mare şi nu putem face deocamdată nimic!”

Se modernizează baza sportivă

Imediat cum vremea va permite, la Stroeşti vor începe lucrările de amenajare a bazei sportive. „Avem terenul de fotbal inclus în două proiecte pentru care am solicitat finanţare. O primă tranşă de bani a sosit şi o să îi cheltuim pentru repararea vestiarelor. Vreau să facem o bază sportivă care să corespundă standardelor de Liga a IV-a, cel puţin!” – a spus Marin Brutaru. Realizarea unor astfel de proiecte ar fi benefică întrucât între Horezu şi Berbeşti nu există nici un teren de fotbal care să corespundă pentru Liga a IV-a.

„Îl vrem pe Mogoşanu înapoi!”

Referitor la lot, se pare că nu vor exista prea multe schimbări. Cel mai bun fotbalist pe care l-a dat vreodată fotbalul din Stroeşti rămâne Cristi Mogoşanu. Acesta, după ce a evoluat la nivelul diviziilor B şi C a revenit şi a fost jucător de bază în tur la Dinamo Horezu, liderul fotbalului judeţean. După ratarea unui penalty în meciul cu Flacăra Horezu, Mogoşanu a intrat în dizgraţia sponsorului Dan Mazilu. Legat de acest fotbalist, delegatul Marin Brutaru de la Lera Comerţul Stroeşti ne-a spus: „Nu ştiu ce probleme are el la echipa sa, dar dacă nu mai joacă sau nu mai este dorit în lot, aş vrea să fie de acord să revină la Stroeşti. Este un jucător serios de a cărui experienţă avem nevoie!”. Ce va fi până la primăvară, vom vedea.
Florin MĂNOIU