Liga II

Un nou sponsor la CSM

Miercuri, 31 octombrie, la sediul clubului din Zăvoi, conducerea CSM-ului a susţinut o conferinţă de presă în care a fost prezentat în mod oficial noul sponsor al „municipalilor”, compania RDS&RCS. Din partea clubului au fost prezenţi preşedintele executiv Alin Trandafir şi directorul general Florin Verigeanu, iar noul sponsor a fost reprezentat de directorul zonal pe judeţul Vâlcea, Cristian Mihăilescu. În urma încheierii acestui contract, CSM Rm. Vâlcea urmează să încaseze în următorii 2 ani de la RDS&RCS, aproximativ 400.000 de lei, urmând ca sigla companiei să apară pe mâneca stângă a jucătorilor.

„S-a încheiat un contract pe o durată de 2 ani, dar în cazul în care echipa va promova, aportul RDS&RCS va fi mult mai mare. Până la semnarea actelor a fost o perioadă de discuţii de aproximativ 3 luni, dar până la urmă totul s-a terminat cu bine şi ne bucurăm că am ajuns sponsor oficial la CSM Rm. Vâlcea. Consider că, Vâlcea merită o echipă în Liga I şi, alături de Primăria Râmnicului, sperăm să împingem echipa spre prima scenă fotbalistică a ţării. Sunt mulţumit de încheierea acestui parteneriat şi sperăm ca, pe viitor,  acesta să se dezvolte” – a spus Cristian Mihăilescu.

Consiliul Judeţean doar promite

Directorul general Florin Verigeanu a spus că: „Rezultatele bune ale echipei au adus oameni noi lângă club şi sperăm, ca pe viitor, să mai vină şi alţii. În urma acestor rezultate, vin firme lângă echipe şi ne-am bucura şi mai mult dacă firmele mari din judeţ ar urma exemplul RDS-ului şi s-ar implica mai mult. Conducerea clubului face eforturi destul de mari ca jucătorii să nu simtă greutăţile cu care se confruntă clubul. Pentru mine, personal, este o decepţie faptul că, Consiliul Judeţean Vâlcea ne promite de vreo 2 ani aproximativ 500 de milioane lei vechi şi… nimic. Lumea trebuie să înţeleagă că echipa este a oraşului, asta ar trebui să se înţeleagă foarte bine. Nu este a mea, nici a lui Gutău. Cred că mai multa lume ar trebui să fie alături de noi.”

„Lăsaţi orgoliile la o parte!”

Preşedintele executiv al „municipalilor”, Alin Trandafir, a făcut încă o dată un apel la adresa agenţilor economici din judeţ să vină alături de echipă. „Până acum, din vară, incluzând şi transferurile, am cheltuit circa 600.000 de lei. Din punct de vedere financiar, suferim, şi ar trebui ca agenţii economici să înţeleagă că echipa este a Vâlcii şi să lase orgoliile la o parte. Primăria Râmnicului va continua să deţină pachetul majoritar al acţiunilor, este normal să fie aşa. Echipa a fost înfiinţată de primărie şi a dus greul până acum, dar, dacă va veni şi un alt om potent financiar, deciziile se pot lua împreună” – a concluzionat Alin Trandafir.  (R.D.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button