Bârfe

Zvonuri (ne)bune de luat în seama

• Fotbalistul cu origini vâlcene, Cosmin Năstăsie a fost foarte aproape de a se transfera în această vară la CSM. Din păcate, la mijloc se pare că a fost vorba doar de o dorinţă a jucătorului, împărtăşită unor apropiaţi, pentru că-n rest, preţul pe care gruparea din Zăvoi urma să-l plătească celor de la FC Argeş era extrem de mare: aproximativ 35.000 de euro.

• Plecarea lui Adi Glăvan de la FC Oltchim la Hidroelectra se pare că va fi urmată de o alta, însă de data aceasta nu va fi vorba de un jucător aflat la apusul carierei, ci chiar de o tânără speranţă a fotbalului vâlcean.

• Retrogradarea echipei Petrolul II Drăgăşani în Liga a V-a nu a picat tocmai bine lui Dumitru Dobre, energicul preşedinte al grupării din sudul judeţului. După ce a militat ani la rând pentru o fuziune între toate echipele din Drăgăşani astfel încât fotbalul din această localitate să se poată mândri şi cu o echipă de Liga a III-a, Dobre este pe cale să-şi vadă în sfârşit visul cu ochii. În rândul iubitorilor de fotbal din Vâlcea se vorbeşte deja că Dobre a ajuns la o înţelegere cu oficialii de la Alma Lex, pentru alcătuirea unei singure echipe – mai puternice – în viitorul sezon competiţional.

• În sudul judeţului se zvoneşte că una dintre echipele care nu avea în nici un caz dreptul de a fi înscrisă în campionat este chiar CSM Drăgăşani. Despre gruparea care până la urmă a şi promovat în eşalonul superior se spune că i-ar fi fost permisă participarea în competiţie, până la începutul returului, fără ca actele de constituire să fie depuse la AJF Vâlcea. O mână însemnată de ajutor în acest caz ar fi fost întinsă chiar de vicepreşedintele Viorel Neacşu, prieten bun cu conducerea celor de la CSM.

• Deşi s-a spus că Dan Mazilu va prelua şi va sponsoriza din sezonul viitor echipa Dinamo Horezu, proaspăt promovată în Liga a IV-a, la recenta Adunare Generală am aflat cu totul altceva. Astfel, au existat destule voci, care sub protecţia anonimatului, ne-au informat că Inter Lăpuşata, o echipă nou înfiinţată, ar urma să facă rocada cu cei de la Dinamo Horezu. Asta pentru că Inter Lăpuşata ar fi o echipă sponsorizată de asemenea de Dan Mazilu.

• După mulţi ani în care-a activat cu succes în campionatele judeţene, echipa Unirea Tricolorul Goleşti nu s-a mai înscris în Liga a V-a. Nici unul dintre foştii jucători ai grupării nu mai vor să audă acum de această formaţie, iar motivele sunt multiple. Una este legată bineînţeles de faptul că primarul Gheorghe Şerban nu s-a implicat deloc în sprijinirea financiară a acestei echipe. Al doilea motiv pentru care toţi oamenii de bine de lângă echipă au dat bir cu fugiţii este legat de datoriile pe care această asociaţie sportivă le-a acumulat de-a lungul timpului la AJF. În aceste condiţii, pentru cei care vor să renască fotbalul în comuna Goleşti mai simplu ar fi să pornească la drum cu o altă echipă.

• După ce au reuşit înregimentarea a trei baschetbaliste de valoare din Capitală, în plan fiind şi o patra, oficialii echipei CET Govora se zbat să aducă la Vâlcea o jucătoare de valoare de la Magic Sibiu, echipă care nu s-a mai înscris în campionat.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button