Acasă Liga I A fi sau a nu fi… vândut Dicã?!

A fi sau a nu fi… vândut Dicã?!

101
0

A fi sau a nu fi… vândut Dicã?!

Telenovela vânzãrii sau nu a mijlocaºului Nicolae Dicã este departe de a fi încheiatã. Nicolae Dicã este golgeterul Stelei în Liga Campionilor, cu 4 goluri marcate ºi a fost declarat jucãtorul român al anului de tradiþionala anchetã a Gazetei Sporturilor. În week-end, Patronul Stelei, Gigi Becali  a intervenit telefonic în cadrul unei emisiuni sportive, unde a lãmurit situaþia piteºteanului. „Pânã în acest moment nu am nicio ofertã concretã. Ceea ce a spus presa despre Aston Villa este o aburealã. Singura ofertã concretã, de 5 milioane de dolari, a venit de la un club din Austria, însã nu l-am dat deoarece vroiau sã-mi dea 1 milion iniþial, iar peste un an, restul de bani. Nu mi-a plãcut oferta ºi nu l-am dat.” În altã ordine de idei, Gigi Becali a spus cã doreºte sã-l vândã pe Dicã deoarece vrea alt stil de joc la Steaua. „Am ºi vorbit cu Olãroiu cã vreau alt stil de joc la Steaua. Dacã aº avea o ofertã de 5 milioane de euro, chiar ºi în douã rate, l-aº da pe Dicã", a declarat telefonic patronul Stelei pentru Realitatea TV.

I se reziliazã contractul lui Carlos

Mihai Stoica, managerul general al Stelei a declarat cã portarului Carlos Fernandes i se va rezilia contractul cu Steaua ºi despãrþirea se va face amiabil. „Am cãzut de acord ºi vom rezilia amiabil contractul cu portarul Carlos. Sãptãmâna viitoare va deveni jucãtor liber de contract ºi va putea semna cu orice club din lume, fãrã ca Steaua sã încaseze vreun ban. Au fost problemele pe care le cunoaºteþi ºi, din pãcate, nu mai puteam continua", a afirmat MM Stoica.

A venit portarul brazilian

La sosirea pe aeroportul Otopeni, portarul brazilian Andrey Nazario a declarat cã îi cunoaºte pe jucãtorii Stelei doar de pe internet ºi spune cã echipa campioanã mai are ºanse la titlu. „Cunosc jucãtorii doar de pe internet. Cred cã putem câºtiga campionatul României, vreau sã ajungem în cât mai departe în Cupa UEFA, iar la anul doresc sã jucãm în Liga Campionilor. Eu cred cã mai avem ºanse la campionat", a afirmat cea mai recenta achiziþie a Stelei.
Mihai Stoica afirmã cã Steaua va mai face transferuri ºi sperã ca portarul brazilian sã confirme speranþele puse în el. „Nu ne vom opri aici, vor mai veni jucãtori, dar dupã ce ne vom întoarce din al doilea turneu de pregãtire pe care îl vom efectua. Sper ca Andrey sã nu fie singurul brazilian pe care îl vom transfera."

Buga rãmâne la Rapid

George Copos nu mai doreºte sã-l vândã pe atacantul Mugurel Buga. „Buga a dovedit cã îºi doreºte sã rãmânã la Rapid. A refuzat o ofertã de 800.000 de dolari ºi mã gândesc serios la noua ofertã pe care i-o voi face.” Se pare cã patronul viºiniilor a fost impresionat de gestul atacantului de 29 de ani al Rapidului, care a refuzat o ofertã avantajoasã pentru a rãmâne în Giuleºti, informeazã Realitatea TV. Pele din Giuleºti are ºi motive de bucurie. George Copos susþine cã nu va rãmâne indiferent la atitudinea lui Buga, unde câºtigã în acest moment 45.000 de euro pe sezon. Surse din interiorul clubului giuleºtean afirmã cã schimbarea de atitudine a lui Copos i se datoreazã în mare mãsurã lui Rãzvan Lucescu, antrenorul considerându-l pe Buga, alãturi de Mãldãrãºanu, oameni de bazã pentru Rapid ºi spune cã nu se pune problema despãrþirii de cei doi. „Buga ºi Mãldãrãºanu sunt ai Rapidului, ºi-au arãtat valoarea ºi ºi-au adus contribuþiile la toate succesele obþinute. Mugurel Buga e un jucãtor care n-a mai avut vârful de formã în acest tur, dar poate ajunge din nou la nivel maxim ".

Timiºoara îl vrea pe Karamian

Conducerea echipei Poli Timiºoara doreºte sã-l achiziþioneze pe mijlocaºul  armean Artiom Kramian. Patronul Marian Iancu i-a fãcut deja o ofertã armeanului, liber de contract dupã ce angajamentul sãu cu Rapid Bucureºti a expirat la 31 decembrie. „Noi am lansat o ofertã, dar nu cred cã e mai mare decât cea a Rapidului, e o ofertã normalã. Nu existã negocieri, noi am fãcut o ofertã ºi e fixã", a spus bossul timiºorenilor.

Radu VOICESCU