Caleidoscop

Zvonuri (ne)bune de luat în seama

Zvonuri (ne)bune de luat în seamă

 

* Un tânăr observator vâlcean, după ce a anunţat că vrea să candideze la şefia AJF Vâlcea, a fost imediat scos de la delegări, iar unii se tem că va fi mazilit şi de la Comisia Judeţeană de Arbitri unde a fost recent instalat. Auzi tâmpenie: cică i s-ar reproşa printre altele că a fost adus în AJF pe vremea preşedintelui Persu.

 

* Unii spun că apreciatul ex-arbitru Marian Matei încă mai este prieten cu foştii săi colegi. Horezenii îşi explică astfel faptul că la meciul Alma Lex – Flacăra, ofiţerul şi-a permis să intre vreo 30 de metri în interiorul terenului şi să-l înjure pe central.

 

* După fiecare succes al echipei FC Budeşti, la AJF era mare „agitaţie”, cel puţin atunci când simpaticul Radu Delasală venea să vadă clasamentul. Când echipa de pe malul Sâmnicului a pierdut, Radu n-a mai trecut pe la AJF!

 

* După fiecare eşec al divizionarei C, când se vorbeşte de arbitraj, un oficial al acestei echipe consideră că FC Oltchim are parte de arbitraje ostile atât timp cât Costică-Vâlcea e şeful CCA.

 

* Un oficial al echipei de baschet CET Govora pune lipsa rezultatelor pe seama „democraţiei” instaurate după plecarea „dictatorului” Doru.

 

* Pe fiul unui reputat antrenor s-au umflat muşchii. La meciurile echipelor de baschet din Vâlcea, acesta refuză să mai pună la dispoziţia ziariştilor care au criticat echipa CET Govora orice informaţie de la masa oficialilor.

 

* Un arbitru vâlcean a întrebat duminică-seara, prin SMS la emisiunea Pro Sport Show, dacă se mai întoarce Costică-Vâlcea la AJF. Până la terminarea emisiunii nu a primit răspunsul aşteptat.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button